PRSTEN ZASIJAO NA RUCI 39 GODINA MLAĐE DEVOJKE LAZARA RISTOVSKOG! Anica se pohvalila novitetom i poslala poruku, a SVI SU U ČUDU
Foto: Printscreen Instagram, Damir Dervišagić

šta se dešava?

PRSTEN ZASIJAO NA RUCI 39 GODINA MLAĐE DEVOJKE LAZARA RISTOVSKOG! Anica se pohvalila novitetom i poslala poruku, a SVI SU U ČUDU

Pop kultura -

O ljubavi poznatog glumca Lazara Ristovskog (71) i njegove 39 godina mlađe emotivne partnerke i koleginice Anice Lazić ne prestaje da se priča. Ona je sve aktivnija na društvenim mrežama, te često dospeva u žižu interesovanja javnosti.

Lazar Ristovski, Anica Lazić
foto: Damir Dervišagić

Anica je sad pokrenula šuškanja o veridbi sa Lazarom. Ona je na Instagramu podelila fotografiju kako uživa u nedeljnom popodnevu. Oštrom oku fanova nije promakao prsten, koji nosi na domalom prstu.

Prsten nije komentarisala, a komentari ispod ove njene objave uveliko se nižu. I dok ona uživa u nedeljnom popodnevu znatiželjnim fanovima ostavila je misterioznu poruku.

Anica Lazić
foto: Printscreen Instagram

- Nedelja je za kolače sa voljenima - napisala je u opisu fotografije.

Anica je, podsetimo, nedavno na društvenim mrežama podelila dve poruke u kojima se, po svemu sudeći, pronašla, pa je poželela da ih svi vide.

- Čestitke na hrabrosti što sledite svoje srce! To ne može biti pogrešno, ako su vaše namere časne! - pisalo je, između ostalog, u jednoj poruci, dok je Anica uzvratila sa emotikonom srca.

Lazar Ristovski, Anica Lazić
foto: Damir Dervišagić

- Draga Anice, imam neopisivu potrebu da ti pošaljem najveći zagrljaj zbog toga što si svoja, hrabra i ponosna! Svedočila sam velikim, karmičkim ljubavima, koje su pobedile sve moguće fizičke prepreke i jedina istina u univerzumu je da je ljubav sve. "Nema puta od tijela do tijela, duše jedna drugoj putuju", živela! - navodilo se u drugoj poruci, uz citat iz pesme Dina Merlina, a Lazićeva je i ovoj korisnici Instagrama poslala srca.

Njihova ljubav našla se u žiži interesovanja, a evo kako su reagovale komšije.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:13

Lazar Ristovski napunio 71. godinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track