DA JE METJU PERI UMRO OD SRČANOG UDARA TO BI ZNALI: Oglasili se lekari prvi put i otkrili ZBOG ČEGA se još uvek ne zna uzrok smrti
Foto: Printscreen YouTube

misterija

DA JE METJU PERI UMRO OD SRČANOG UDARA TO BI ZNALI: Oglasili se lekari prvi put i otkrili ZBOG ČEGA se još uvek ne zna uzrok smrti

Pop kultura -

Glumac Metju Peri sahranjen je u subotu na groblju u Los Anđelesu, nedelju dana nakon što je iznenada preminuo u svojoj kući. Podsećamo, Peri je pronađen mrtav u đakuziju prošlog vikenda, a uzrok smrti ostaje nepoznat.

Pre nekoliko dana objavljeni su toksikološki nalazi u kojima se navodi da Peri nije konzumirao fentanil ili metamfetamin.

Metju Peri, Met Leblank, Prijatelji
foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Tada su izvori stranih medija najavili da će biti sproveden još jedan, detaljan test da bi se pokazalo da li je u trenutku smrti imao još neke nedozvoljene supstance u telu.

Mogli biste sačekati još nekoliko meseci na te rezultate...

Pre nekoliko dana oglasio se bivši medicinski islednik Njujorka dr. Majkl Baden koji je za Foks njuz rekao da je čudno što je uzrok smrti popularnog glumca još uvek nepoznat.

- Da je Peri umro od srčanog udara, to bi se odmah videlo, odmah bi rekli - rekao je on i dodao da mora da postoji razlog zašto se o tome ćuti.

Metju Peri
foto: Printscreen YouTube

Baden je istakao i da je moguće da je glumac, s obzirom na to da je pronađen u đakuziju, "preminuo od utapanja ili čak toplotnog talasa".

- Svakako je izvesno da je preminuo prirodnom smrću, posebno kada se ima u vidu njegova zdravstvena istorija - rekao je on.

(Kurir.rs/24sedam.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track