OVA OBAVEZNO MORATE DA PITATE NA PRVOM SASTANKU: Stručnjaci otkrivaju kako malim trikovima da otkrijete karakter budućeg partnera
Foto: Shutterstock

možda niste znali

OVA OBAVEZNO MORATE DA PITATE NA PRVOM SASTANKU: Stručnjaci otkrivaju kako malim trikovima da otkrijete karakter budućeg partnera

Žena -

Spremate sa prvi sastanak? Svi znamo koliko prvi sastanci mogu da budu teški i neugodni, a li neka pitanja se tada moraju postaviti. Ako niste zabrinuti oko pitanja, stručnjak za odnose savetuje da budete spremni da ih postavite.

Postoji mnogo pitanja kojima možete da započnete potpuno neobavezan razgovor, na primer o navikama u kupovini te osobe i poslednjoj stvari koju je kupila na internetu. One će mnogo otkriti o njenom karakteru i osobinama.

Prvi sastanci mogu biti nezgodni, a najteža stvar većini je da odluči šta da pita osobu sa kojom se prvi put srećete. Zato je stručnjakinja za odnose Sabrina Zohar otkrila nekoliko korisnih saveta kako bi razgovor tekao lakše i pitanja koja bi trebalo da postavite na prvom sastanku.

Ljubavni Par
foto: Shutterstock

Zohar predlaže da pitate svog partnera: "Koji je njegov omiljeni način da se opusti?" jer će vam odgovor dati uvid u njegove navike, a to se razlikuje od pitanja o njegovim hobijima. Većina ljudi, kaže, uživa u filmovima i serijama, pa možete da pitate i "Šta ste poslednje gledali?"

Takođe savetuje da pitate "Šta najviše voli da kuva“ da biste saznali više o njihovom ukusu, a ako ih ne zanima kuvanje, možete iz pitanja poput „Šta želite da naučite?“ otkrijte šta ih zanima i da li su njihova interesovanja u skladu sa vašim. Osim toga, stručnjak savetuje postavljanje pitanja „Šta biste radili da se je sutra smak sveta“, što će pokazati njihovu ličnost.

Žena, Ljubavni Par
foto: Shutterstock

Ako niste zabrinuti da bi pitanja mogla biti nezgodna za par, Zohar savetuje da pitate nešto poput: „Koja je najčudnija stvar koju ste kupili na mreži?“, što će dovesti do lakog razgovora o navikama u kupovini. Poslednje pitanje koje predlažu da postavite je "Šta je najbolja stvar koja ti se dogodila ove nedelje?"; što je, kaže, dobar način da se probije led i sazna da li se čovek raduje malim stvarima ili samo 'velikim događajima'.

(Kurir.rs/Večernjilist.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track