"TI SI ODVRATNO STVORENJE, NADAM SE DA ĆEŠ PATITI" De Nirova asistentkinja usred suđenja dobila MISTERIOZNU PORUKU, nastao HAOS
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

SUĐENJE JE U TOKU

"TI SI ODVRATNO STVORENJE, NADAM SE DA ĆEŠ PATITI" De Nirova asistentkinja usred suđenja dobila MISTERIOZNU PORUKU, nastao HAOS

Pop kultura -

Grejem Čejs, bivša asistentkinja Roberta De Nira, dobila je poruku u kojoj je pisalo da je ona "odvratno malo stvorenje". Njeni advokati tvrde da je Čejs ovu uvredu dobila od dece slavnog glumca.

U Saveznom sudu u Njujorku vodi se slučaj između Roberta De Nira i njegove bivše asistentkinje Grejem Čejs, koja je tužila holivudsku legendu i njegovu producentsku kuću "Canal Production" zbog polne diskriminacije i kršenja Zakona o ljudskim pravima grada Njujorka.

Robert de Niro
foto: David Dee Delgado / Getty images / Profimedia

Advokati Grejem Čejs rekli su da joj je uvredljiva poruka stigla prethodne večeri i sadržaj je pročitan juče na sudu.

"Ti malo odvratno stvorenje. Nemaš ništa pametnije da radiš nego da uništavaš život jednog osamdesetogodišnjaka. Nadam se da ćeš ti i tvoja porodica patiti isto kao što i drugi pate zbog tebe".

Dodaje se da je u poruci Grejem opisana kao "prljavi prevarant".

Iako nije poznato ko je tačno poslao poruku, sumnja se na decu Roberta De Nira.

Robert de Niro
foto: Andrew H. Walker/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naime, Grejem Čejs tuži De Nira i traži odštetu u visini od 12 miliona dolara. U optužnici se navodi da je njen šef (Robert De Niro) bio "jeziv šef" koji je od nje tražio da ga počeše po leđima, kao i da je bio verbalno agresivan i da je "urlao na nju".

Prethodnih dana na sudu devojka Roberta De Nira pričala je o bivšoj asistentkinji i nazvala ju je "zlobnom, opsesivnom i psihotičnom", i legendarni glumac je nekoliko puta povisio ton tokom odgovaranja na pitanja advokata bivše asistentkinje.

Suđenje će trajati još najmanje dve nedelje, piše "Daily Mail".

(Kurir.rs/ Daily Mail/ Blic žena)

Bonus video:

00:50

Glumica Maša Dakić otkriva zbog čega je se plaši Robert de Niro!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track