NJOJ JE NAJTEŽE PALA SMRT METJUA PERIJA: Glumica iz serije "Prijatelji" potpuno slomljena zbog gubitka kolege, svi su zabrinuti
Foto: HBO Max / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

BILI SU BLISKI

NJOJ JE NAJTEŽE PALA SMRT METJUA PERIJA: Glumica iz serije "Prijatelji" potpuno slomljena zbog gubitka kolege, svi su zabrinuti

Pop kultura -

Prema pisanju stranih medija, glumica Dženifer Aniston teško se nosi s gubitkom kolege iz serije "Prijatelji", Metjua Perija, nakon njegove iznenadne i neočekivane smrti 28. oktobra.

Manje od godinu dana nakon što je izgubila oca, Džona Anistona, 54-godišnja Dženifer navodno je u potpunosti skrhana zbog Perija, s kojim je bila jako bliska.

Metju Peri, Kortni koks, Dženifer Aniston, Prijatelji
foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

"Od preostalih pet, Džen i Kortni Koks najviše se muče, a Džen je verovatno ta kojoj je najteže. Ovo je drugi veliki gubitak za nju u manje od godinu dana, a godišnjica smrti njenog oca je pred vratima. Od toga se još uvek nije u potpunosti oporavila, a sad ju je ovo potpuno slomilo. Uprkos tome što je dala sve od sebe da se oporavi, Perijeva smrt je za nju potpuno razoran udarac", rekao je njoj blizak izvor za Page Six.

Prošle godine, nakon što je potvrdila smrt svog oca koji je preminuo u 89. godini, Dženifer je napisala na Instagramu da je on jedan od najlepših ljudi koje je ikad poznavala.

Dženifer Aniston
foto: Printscreen/ABC

Njoj blizak izvor je za Daily Mail potvrdio da se tada oslanjala na svog bivšeg supruga Džastina Tiroksa, koji joj je pružio veliku podršku, a od kog se razvela 2017. godine. Objasnio je da je on je bio veliki izvor utehe i da ju je zvao gotovo svaki dan kako bi je utešio.

U petak su Dženifer, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Dejvid Švimer i Met Leblank viđeni na Perijevom poslednjem ispraćaju na groblju Forest Lavn u Los Anđelesu. Bili su obučeni u crno dok su tešili jedni druge ispred crkve.

Metju Peri
foto: Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Gospođa Aniston je bila jedna od prvih koja je stigla", izjavio je tada izvor koji je takođe bio tamo, kao i glumčeva porodica.

Groblje na kojem je Metju sahranjen nalazi se prekoputa studija Warner Bros, gde su "Prijatelji" snimani 10 sezona, a večna je kuća plejade holivudskih zvezda - među kojima su Keri Fišer, Beti Dejvis, Stena Lorela, Bastera Kitona, Majkla Hačensa, En Heč i mnogih drugih.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

01:04

Komemoracija Dejanu Mijaču, uvodna reč Vide Ognjenović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track