OGLASIO SE MUŽ ANJE ALAČ NAKON ROĐENJA ĆERKE: Poznati umetnik objavio porodičnu fotografiju, a njegove reči će svakoga ganuti
Foto: Nemanja Nikolić

PONOSNI TATA

OGLASIO SE MUŽ ANJE ALAČ NAKON ROĐENJA ĆERKE: Poznati umetnik objavio porodičnu fotografiju, a njegove reči će svakoga ganuti

Pop kultura -

Glumica Anja Alač i njen suprug Andrej Josifovski proširili su porodicu, a novom članu najviše se obradovao njihov stariji sin Aleksej, koji je dobio sestru.

Ovim povodom oglasio se ponosni tata.

"Posle 33 godine ću imati priliku da poljubim najlepšu devojku na svetu. Aleksejevu sestru, Anjinu i moju ćerku Anđelu Josifovski”, napisao je Andrej Josifovski poznatiji kao Pijanista.

Andrej Josifovski, Anja Alač
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Anja i Andrej svoju dugogodišnju ljubav krunisali su brakom u aprilu ove godine Gradskoj opštini Zvezdara i crkveni u Crkvi Svetog Save. Tom prilikom su i krstili sina jednoipogodišnjeg sina Alekseja.

- Uzela sam na venčanju suprugovo prezime Josifovski. Svesna sam da će me u poslu i dalje oslovljavati kao Anja Alač, ali mi je bilo prirodno i lepo da svi u porodici imamo isto prezime - istakla je glumica za Gloriju neposredno posle ceremonije venčanja.

Anja Alač
foto: Instagram screenshot

Njena majka, glumica Vesna Čipčić otkrila je svojevremeno da je na neobičan način saznala da joj je ćerka u drugom stanju.

- Anja mi je vest o trudnoći saopštila tako što mi je rekla da sam zapravo dobitnik jedne nagrade kakvu do sada nikada nisam dobila u životu, i to zaista jeste tako. Mnogo sam srećna - rekla je Vesna kada je saznala da će postati baka.

(Kurir.rs/ Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track