"DOBILA JE OD NJEGA SVE ŠTO JE HTELA" Zbog ove fotografije svi misle da se brak Megan Markl i princa Harija RASPADA (FOTO)
Foto: Moritz Mueller / imago sportfotodienst / Profimedia

NE CVETAJU IM RUŽE

"DOBILA JE OD NJEGA SVE ŠTO JE HTELA" Zbog ove fotografije svi misle da se brak Megan Markl i princa Harija RASPADA (FOTO)

Pop kultura -

Grejdon Carter, bivši urednik časopisa Vanity Fair, ne veruje da će brak princa Harija (39) i Megan Markl (42) trajati decenijama, već godinama. Razlog zašto to tvrdi je zbog toga što smatra kako je vojvotkinja od Saseksa već od princa dobila novac, slavu i titulu i više joj ništa nije potrebno.

Megan Markl, princ Hari
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U maju 2018. su se venčali, dobili sina Arčija godinu dana nakon i onda početkom 2020. pokrenuli svetski skandal napustivši britansku kraljevsku porodicu. Preselili su se najpre u Kanadu, a onda kad se saznala njihova adresa, u jeku pandemije koronavirusa preselili su se u Ameriku, tačnije u Kaliforniju. Tamo su dobili još jedno dete, devojčicu kojoj su dali ime Lilibet Dajana.

Megan se uglavnom držala dalje od medija, stručnjaci tvrde kako je to uradila da bi ponovo izradila svoje ime. Smatraju i kako više ništa ne može da postigne tako što glumi žrtvu.

princ Hari, Megan Markl
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Otkako ponovo živi u Americi, vojvotkinja je objavila knjigu za decu "Na klupi" i pokrenula podkast "Arhetipi", ali to je propalo. Jedino što ima pozitivnu putanju, a tiče se nje, jeste gledanost stare serije "Suits", u kojoj je glumila pre udaje za princa, pa se veruje da će se Megan vratiti glumi.

Osim toga, očekuje se da će objaviti i biografiju u kojoj bi iznela sve pikanterije koje su vezane za kraljevsku porodicu. Šuška se i kako bi Megan mogla da se okrene politici. Kad princ i vojvotkinja izađu zajedno u javnost, Hari je često namršten i deluje nesrećno, pa se pretpostavlja da im u braku ne cvetaju ruže.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track