STALONE KONAČNO PROGOVORIO O SMRTI SINA KOJI JE UMRO U 36. GODINI: Od ovog udarca nikada se nije oporavio, a 1 rečenica KIDA SRCE
Foto: Reuters

NEOPISIV BOL

STALONE KONAČNO PROGOVORIO O SMRTI SINA KOJI JE UMRO U 36. GODINI: Od ovog udarca nikada se nije oporavio, a 1 rečenica KIDA SRCE

Pop kultura -

Slavni glumac Silvester Stalone progovorio je o tragediji koja ga je zadesila u svom novom Netfliksovom dokumentarcu "Sly". Naime, on je izgubio 2012. godine sina Sejdža Stalonea koji je umro u 36. godini.

Sejdž Stalone umro je od srčane bolesti izazvane aterosklerozom, iako su prvi izveštaji nagoveštavali da je tragedija bila povezana sa drogom.

Sejdž Stalone
foto: Profimedia

Silvester Stalone (77) dobio je sina Sejdža Stalonea u braku sa Sašom Čak, kojom je bio oženjen od 1974. do 1985. godine. Iz tog braka ima i sina Serža, dok sa sadašnjom suprugom Dženifer Flavin sa kojom se venčao 1997. ima ćerke Skarlet, Sistin i Sofiju (od 1985. do 1987. bio je u braku sa Brigit Nilsen).

Stalone je retko pričao o ovoj tragediji. Sa Sejdžom glumio je u petom delu filma o čuvenom Rokiju, rekao je da se njegov odnos sa sinom nije mnogo razlikovao od onoga na filmskom platnu, film ga jako podseća na njegovo dete.

Silvester Stalone
foto: Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Pokušavam da izdvojim nešto što bih zapravo voleo da sam uradio u stvarnom životu, ali nisam to mogao da uradim. I tako bih prilično često to radio teatralno, magično. Mnogo toga je istinito. Nažalost, kad stavite stvari ispred svoje porodice, posledice su prilično radikalne i razorne", ispričao je glumac u dokumentarcu "Sly", a zato vreme prikazivale su se slike njega i sina sa premijere pomenutog filma.

Nastavio je: "Postoji rečenica u filmu: "Tako mi je drago što se rodio jer sada mogu da živim kroz tvoje oči". Mislim da je to ono što očevi traže od svoje ddce. To je produžetak, delić besmrtnosti. Sve dok je dete živo, tvoje sećanje će uvek biti živo, da si učinio nešto dobro. Mislim, nadaš se tome".

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track