"OVO VRIŠTI MIZOGINIJOM, TAKO JE GADNO I UVREDLJIVO" Slavni muzički producent izvinio se Britni Spirs nakon JAVNOG PONIŽAVANJA
Foto: AP/Jordan Strauss, EPA/Maxim Shipenkov

MALO JE ZAKASNIO

"OVO VRIŠTI MIZOGINIJOM, TAKO JE GADNO I UVREDLJIVO" Slavni muzički producent izvinio se Britni Spirs nakon JAVNOG PONIŽAVANJA

Pop kultura -

Muzički producent Timbeland izvinio se Britni Spirs nakon što je rekao da joj je Džastin Timberlejk trebao "začepiti usta", vezano za objavljivanje njenih memoara. No, možda je ipak malo prekasno za izvinjenja.

"Izvinjavam se svim Britninim fanovima, čak i njoj. Imaš glas. Govoriš šta želiš govoriti. Ko sam ja da ti kažem što da ne govoriš? Pogrešio sam što sam to rekao", objavio je Timbeland na TikTok Lajvu u utorak uveče.

Timbeland je uz to naglasio i da poštuje žene, rekavši: "Dođavola da".

Timbeland je objavio video nakon što je prošle nedelje napao Britni dok je govorio na panelu događaja "Sounds Architects: A Producer Conversation".

Aludirajući na detalje koje je Spirs podelila o svojoj vezi s Timberlejkom u svojim memoarima "Žena u meni", Timbeland je rekao da je bio u iskušenju da dopre do Džastina Timberlejka.

Britni Spirs, Džastin Timberlejk
foto: TOM MIHALEK / AFP / Profimedia

"Hteo sam da ga nazovem i da mu kažem, Džej Ti moraš da joj začepiš usta", rekao je.

Dalje je 51-godišnji Timbeland tvrdio da je pevačica pokušavala "učiniti nešto kako bi privukla pažnju ljudi".

"Znate šta? Živimo u doba društvenih medija i … svi žele da postanu viralni. Razumem jer je to način na koji zarađujete novac (da) postanete viralni", izjavio je.

Dok se publika smejala njegovim izjavama, drugi na Tviteru bili su zgroženi snimkom.

"U svetlu njenih životnih događaja, ovo vrišti mizoginijom i tako je zlonamerno i gadno", napisala je jedna osoba. "Pretpostavljam da su u publici samo hetero muškarce", ubacio se drugi.

U svom bestseleru, 41-godišnja Spirs detaljno je opisala svoju prošlu romansu s 42-godišnjim Timberlejkom, s kojim je izlazila od 1999. do 2002., i navela da ju je nekoliko puta prevario. Pop zvezda je takođe tvrdila da je pobacila s 19 godina jer Timberlejk nije bio spreman da ima decu. Napisala je da muzičar "definitivno nije bio srećan zbog trudnoće" i da je verovao da su "premladi" da budu roditelji.

Britni Spirs
foto: Chris DELMAS / AFP / Profimedia

"Da je bilo prepušteno samo meni, nikad to ne bih učinila. Ipak, Džastin je bio toliko siguran da ne želi biti otac", napisala je. Spirs je takođe opisala "neizdrživu" bol kod abortusa kod kuće i "jecanja dok se sve nije završilo".

Usred negativnih reakcija na memoare, Timberlejk je isključio svoje komentare na Instagramu. Nedavno je viđen na porodičnom odmoru u Meksiku sa suprugom Džesikom Bel i njihova dva sina.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track