MOŽEŠ DA ODEŠ IZ SELA, ALI SELO IZ TEBE NIKADA: Georgina Rodrigez PONOVO na STUBU SRAMA zbog stajlinga! Sve na njoj MARKIRANO!
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

foto

MOŽEŠ DA ODEŠ IZ SELA, ALI SELO IZ TEBE NIKADA: Georgina Rodrigez PONOVO na STUBU SRAMA zbog stajlinga! Sve na njoj MARKIRANO!

Pop kultura -

Način odevanja Georgine Rodrigez, malo-malo, pa se nađe na meti kritika. Ona je u Netfliksovom dokumentarcu o svom životu priznala da nema stilistu, jer je niko ne poznaje dovoljno pa ne znaju kakva odeća joj odgovara niti šta joj se dopada. Verenica portugalskog fudbalera odlučno brani svoj modni ukus, a kritike je pokrenula i novim modnim izdanjem.

Georgina Rodrigez predstavila je novi stajling na Instagramu uz komentar "srećna devojka", sve je na njoj brendirano, poput ovog Gucci sakoa. Sandale sa ogromnom platformom takođe su zapale za oko mnogima.

Georginu koju na Instagramu prati 50 miliona ljudi, kritikuju i zato što na bahat način promoviše svoj stil života. Provokativna je, po mišljenju mnogih, ali ne menja modni pravac, a ni imidž.

Njen novi autfit ovako komentairšu na Instagramu: "Molim te, nađi stilistu", "Možeš da odeš iz sela, ali selo iz tebe nikada", "Ovo izgleda očajno", "Stvarno nemaš smisla za modu", "Ovo je čudno", "Ona je lepa žena, ali ne pronalazi svoj stil".

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:16

Vatrogasac Đorđe koji je uzeo Ronaldovu traku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track