EVO KAKO JE DAJANA SPASILA ČUVENU GLUMICU: Kralj Čarls je bio OPSEDNUT holivudskom divom, a o princezinom POTEZU i danas se priča
Foto: Profimedia / CNP/AdMedia

ovo joj nikada neće zaboraviti

EVO KAKO JE DAJANA SPASILA ČUVENU GLUMICU: Kralj Čarls je bio OPSEDNUT holivudskom divom, a o princezinom POTEZU i danas se priča

Pop kultura -

Glumačka diva i pevačica Barbara Strejsend u svojim memoarima je 'Zovem se Barbara', podelila razne zanimljive trenutke iz svoje karijere.

Čitaocima je otkrila i razne do sad nepoznate tajne iz braka sa Džejmsom Brolinom, ali i kako su izgledali njeni susreti s članovima kraljevske porodice.

Barbara Strejsend

Još ranije je slavna glumica otkrila da je, pre nego što je upoznao Dajanu, kralj Čarls pokazivao veliko zanimanje za nju te da joj je slao cveće iz svog vrta. U šali je rekla da je mogla da postane prva jevrejska princeza, no u memoarima je otkrila da ju je prava britanska princeza zaista impresionirala.

Princ Čarls, Kralj Čarls
foto: AP/Vadim Ghirda

Naime, Strejsend je bila impresionirana Dajaninim radom na destigmatizaciji HIV-a, a susrele su se na londonskoj premijeri filma 'Gospodar plime' 1992. godine.

Te večeri je princeza Dajana povukla potez koji ju je uverio da ona zaista čuva leđa ženama širom sveta, a tako i njoj.

Princeza Dajana
foto: Profimedia

Naime šlic na njenoj suknji malo se spustio dok je sedela, a princeza je primetila malu nepravilnost pa je odmah krenula da je zakopčava kako se pevačica ne bi osramotila pred gomilom ljudi u londonskom pozorištu.

'Šlic na mojoj suknji se malo spustio dok sam sedela, a ona je to primetila i brzo mi ga počela zakopčavati dok sam ustajala', napisala je u memoarima.

Barbara Strejsend
foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Uz to, princeza Dajana tada ju je upitala da li zna koliko je divna, a Strejsend priznaje da ju je to pitanje tada šokiralo, a da odgovor ne zna ni danas.

'Tada to sigurno nisam znala. Znam li to danas? Nisam sigurna... možda malo. Mislila sam da je Dajana divna. Pitam se da li je znala koliko je divna', napisala je Strejsend.

(Kurir.rs/Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track