VENČANICA SLOBODE MIĆALOVIĆ I 15 GODINA KASNIJE ZAUSTAVLJA DAH: Prelepa glumica se u ovom bajkovitom komadu udala za Vojina! FOTO
Foto: Nemanja Nikolić

PRELEPA JE

VENČANICA SLOBODE MIĆALOVIĆ I 15 GODINA KASNIJE ZAUSTAVLJA DAH: Prelepa glumica se u ovom bajkovitom komadu udala za Vojina! FOTO

Pop kultura -

Tokom svog 15 godina dugog braka, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su "tri puta stali na ludi kamen". Prvi put su stali jer je to bio deo jedne emisije, drugi put u stvarnom životu, a treća poseta ludom kamenu bila je za potrebe snimanja. O Slobodinoj venčanici koju je nosila tokom stvarnog venčanja, se i dan danas priča.

Omiljeni glumački dvojac nije bez opravdanja često upoređivan s Milenom Dravić i Draganom Nikolićem. Njih dvoje su se izdvojili od svojih vršnjaka prirodnim šarmom, upečatljivim izgledom, neverovatnim talentom i što je najvažnije - željom za normalnim životom. Služili su kao primer profesionalnog i emocionalnog partnerstva, a uprkos svom statusu javnih ličnosti, njih dvoje su retko govorili o svojoj vezi, pa su svoju intimu i privatnost pomno čuvali od očiju javnosti.

Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković
foto: Damir Dervišagić

Kako nam se svima čini, a što su nam i kroz godine pokazali, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković se nalaze na ovom putu - i deluju vrlo srećno i zadovoljno zajedno. O njihovom braku se ne zna mnogo, a u intervjuima nastoje da ne govore o svom privatnom životu.

Veo iz snova

Ipak, Sloboda s vremena na vreme podeli neku fotografiju na svom Instagram profilu na veliku radost njihovih obožavatelja koji se rado prisećaju nekih trenutaka iz života svoje omiljene glumice. Venčanica koju je nosila Sloboda na svom venčanju je jedan vanvremenski komad.

Vojin i Sloboda su stupili u brak 2008. godine, u periodu kada su i snimali seriju "Ranjeni orao", a na fotografiji koju je podelila mogli smo da vidimo elegantnu venčanicu bez rukava koju je nosila.

Prednji, gornji deo haljine podseća na kultnu belu haljinu koju je nosila Merilin Monro, ali to nije bio jedini detalj koji je privlačio pažnju. Niko nije mogao da skrene pogled sa ovog čarobnog vela. Dugačak, sa izvezenim ivicama, veo je prekrio Slobodina nežna leđa, a malo ko se seća kako je lepo izgledala sa šiškama koje već dugo, dugo ne nosi.

Vojin je nosio elegantno teget odelo.

Sloboda i Vojin su se upoznali kao u filmu - na snimanju filma

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović upoznali su se 2002. godine na snimanju filma “Zona Zamfirova” kada je između njih upaljena iskra koja prosto nije mogla da utihne.

Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković
foto: Dragana Udovičić

Kada su raskinuli svoje dotadašnje veze, jedne letnje večeri 2004. godine su započeli svoju romansu - koja je kulminirala brakom četiri godine kasnije. Venčanje se održalo u hramu "Svetog Vasilija Ostroškog" u Beogradu, a danas imaju dve ćerke, bliznakinje Veru i Milu.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:45

Sloboda Mićalović objavila vreli video

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track