ZVEZDA SAJTA ZA ODRASLE NAPRAVILA PIVO SA UKUSOM BAKTERIJA IZ SVOJE VAGINE: Tvrdi da će "senzualni napitak" postati pravi hit!
Foto: Printscreen/Instagram

foto

ZVEZDA SAJTA ZA ODRASLE NAPRAVILA PIVO SA UKUSOM BAKTERIJA IZ SVOJE VAGINE: Tvrdi da će "senzualni napitak" postati pravi hit!

Ludi svet -

Zvezda OnlyFans platforme dosetila se kako da joj kapne još koji dolar i to tako što je odlučila da pravi pivo sa ukusom svoje vagine.

Kejtlin Siragusa se spojila sa poljskom kompanijom koja proizvodi pivo The Order of Yoni, koja joj pomaže u pripremanju ovog čudnog alkoholnog napitka.

Influenserka i OnlyFans zvezda tvrdi da je uverena da će pivo sa ukusom njene vagine biti i te kako prodavano.

- To je urnebesno. Ljudi će to sigurno kupiti. Ne znam da li će ga zaista popiti, mislim, verovatno će ga popiti - navela je ona.

Red Yoni, koji je specijalizovan za korišćenje neobičnog sastojka za svoju liniju Women's Essence, opisao je napitke sa ukusom vagine kao "senzualno iskustvo u obliku piva".

Razlažući dalje, kompanija navodi da za pripremu napitka ginekolog prikuplja vaginalni bris.

- Ovi razmazi se nose u laboratoriju gde se bakterije izoluju, čiste, zatim analiziraju i umnožavaju - piše u prilogu.

- Na kraju procesa, bakterije se koriste za proizvodnju čiste mlečne kiseline koja ide u Yoni pivo.

Kompanija Red Yoni je jasno stavila do znanja da se laktobacili - vrsta bakterije - koriste umesto kvasca.

Amoranth je stekla više od 6,4 miliona pratilaca na Tvitču od kada je počela da objavljuje kombinacije sadržaja o igricama, klipove iz Hot Tub-a i ASMR video-zapise.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:39

SIN MI JE OTVORIO ONLYFANS! Branka Blek Rouz šokirala pričom sa golim fotkama: Rekao mi da je to idealno za mene! OTKRILA ZARADU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track