NI GOLIM STOMAKOM NIJE USPELA DA SKRENE PAŽNJU SA ZALEĐENE FACE: Nikom nije jasno šta se dešava s licem Nikol Kidman (FOTO)
Foto: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

KAŽU DA SE NAVUKLA NA ESTETSKU HIRURGIJU

NI GOLIM STOMAKOM NIJE USPELA DA SKRENE PAŽNJU SA ZALEĐENE FACE: Nikom nije jasno šta se dešava s licem Nikol Kidman (FOTO)

Pop kultura -

Holivudska glumica Nikol Kidman bila je jedna od glavnih zvezda 57. dodele nagrada za kantri muziku u Nešvilu, na kojoj se pojavila u pratnji svog supruga i pevača Kita Urbana.

56-godišnja oskarovka prisutne je pomalo iznenadila modnim odabirom. Njena haljina je s prednje strane više nemala nego imala materijala, a veliki izrez pogledima je izložio njen go stomak. Ono čime je dodatno privukla pažnju je njeno zaleđeno lice za koje se već dugo šuška da ga je korigovala estetskim zahvatima.

Nikol Kidman, Kit Urban
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njen suprug Kit odabrao je tamne pantalone i košulju, ali i glomazne čizme s visokom platformom kako bi izgledao viši nego što jeste pored nje. Zaljubljeni golupčići zastali su na crvenom tepihu radi nekoliko zajedničkih fotografija, a onda su krenuli u glavnu dvoranu uoči ceremonije, održane u Bridžston Areni. Sve vreme nisu mogli da sakriju poglede pune ljubavi koje su upućivali jedno drugom, a držali su se i za ruke.

Nikol Kidman, Kit Urban
foto: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

Nikol je nekad važila kao jedna od najlepših žena u Holivudu, ali ni ona nažalost nije odolela čarima estetske hirurgije. Tako poslednjih godina svojom pojavom uglavnom šokira, jer nakon brojnih operacija više ne liči na sebe.

Zbog toga je već neko vreme na meti kritika javnosti jer njeno lice bez ijedne bore nikome nije jasno, a iako ne krije da odlazi na botoks, negira druge zahvate. Prošle godine je šokirala obožavatelje izgledom na naslovnici časopisa Vanity Fair, a tada su kritike najviše išle na račun njenog neprimereno golišavog stajlinga i fotošopiranog tela.

Nikol Kidman
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kada je objavljena serija "Slom", u kojoj je briljirala uz kolegu Hjua Granta, svi su počeli da komentarišu da je preterala s botoksom, i čak su i profesionalci rekli da je očito kako je bila na nekoliko zahvata, ali glumica o svemu ćuti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:23

SELMA HAJEK GAZI ŠESTU DECENIJU, A IZGLEDA BAR 30 GODINA MLAĐE! Nije nikad radila BOTOKS, a svako jutro pije ovaj MAGIČAN napitak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track