NAJZGODNIJA ŽENA SVETA SKINULA SE U SIĆUŠNI BIKINI: Pokazala da niko ne može da joj STANE NA CRTU, fotka izazvala BUM na mrežama
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

SA PRAVOM NOSI TITULU NAJZGODNIJE

NAJZGODNIJA ŽENA SVETA SKINULA SE U SIĆUŠNI BIKINI: Pokazala da niko ne može da joj STANE NA CRTU, fotka izazvala BUM na mrežama

Pop kultura -

Slavna Žizel Bundšen koja čas poseti Kostariku, čas boravi u Americi, a čas u rodnom Brazilu gde su zabeležene slike kojima je oduševila mnoge na instagramu, pokazala je da se nalazi u top formi. Fotografija nje u bikiniju je poput fotke iz modne kampanje pa još i bolje.

Žizel Bundšen napomenula je uz seriju slika koju je juče objavila na Instagramu da ovako izgledaju njeni posebni momenti.

Fotografije imaju oko 400.000 lajkova. U komentarima hvale nestvarnu lepotu Žizel Bindšen, ali i njen stil života koji odiše jednostavnošću.

"Žizel, predivna", "Bravo", "Prelepa porodica", "Kvalitetno vreme sa porodicom", poručuju joj mada joj i zameraju što ne govori o zaštiti životne sredine u Brazilu ili što se ne oglašava povodom gorućih tema u svetu.

Slavna Brazilka je, prema mišljanju javnosti, važila za najzgodniju ženu sveta, a to je i danas, složila bi se ta ista publika koja joj je titulu dodelila i pre nekoliko decenija. Žizel se pre nekoliko godina oprostila od manekenstva, ali ne i od mode pa s vremena na vreme učestvuje u modnoj kampanji. Spremna je uvek za takve modne angažmane.

Žizel Bundšen
foto: Profimedia

Žizel veliku pažnju posvećuje fizičkoj kondiciji, veliki je ljubitelj sporta, a trenira i sa Žoakimom Valentijem iz Brazila, majstorom borilačke veštine džijudžicu, koji je njen prijatelj, a neki kažu i nešto više.

Žizel Bundšen

Modna zvezda (43) se prošle godine razvela od zvezde američkog fudbala Toma Brejdija sa kojim ima dvoje dece. Mnogi komentarišu da blista nakon razvoda, ali ona je uvek sjajno izgledala.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track