GLUMAC KOME DAJU JOŠ DVE GODINE ŽIVOTA OŽENIO SE 39 GODINA MLAĐOM: Svi je mešaju s njegovom ćerkom, a neki kažu da joj je KAO DEDA
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

ONA JE UZ NJEGA

GLUMAC KOME DAJU JOŠ DVE GODINE ŽIVOTA OŽENIO SE 39 GODINA MLAĐOM: Svi je mešaju s njegovom ćerkom, a neki kažu da joj je KAO DEDA

Pop kultura -

Švedski snagator Dolf Lundgren nedavno je proslavio 66. rođendan, a iako je uvek oduševljavao svojom formom, mnogi su primetili da je u poslednje vreme naglo ostario.

Plavokosi glumac je obarao s nogu žene nakon uloga u filmovima "Roki", "Crveni škorpion" i "The Punisher", a na njegov šarm i svetle oči, retko ko je mogao da ostane imun.

Dolf Lundgren, Ema Krokdal
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nažalost, slavnog glumca u poslednje vreme sve ređe viđamo u javnosti.

Razlog je prvenstveno pandemija koronavirusa, kada je posebno pazio na svoje zdravlje jer je zagazio u sedmu deceniju. Tada mu je to poremetilo planove za venčanje s 39 godina mlađom devojkom, koju je zaprosio 2020. godine.

Dolf Lundgren
foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Lundgren je sredinom jula viđen kako u Grčkoj uživa u letnjim radostima sa svojom suprugom, fitnes instruktorkom Emom Krokdal (27), a par je sudbonosno "da" izgovorio u julu ove godine.

Ema i Dolf su se upoznali 2019. u teretani, a prvi put su se pojavili zajedno 2020. tokom festivala u Dominikanskoj Republici. Instruktorka je rekla da nije prepoznala glumca, niti je zapravo znala da se radi o poznatoj osobi, piše Stil.

Dolf Lundgren
foto: Profimedia

Dolf je život posvetio borilačkim veštinama, a iako je i dalje u formi, godine (i gravitacija) su učinili svoje. Bez obzira na to, njegovi fanovi i dalje hvale njegovu liniju.

Na fotografijama koje su isplivale u javnost vidi se umorno lice glumca, a mnogi su komentarisali i kako je poprilično ostario. Možda neki ne znaju, ali legendarni glumac se već osam godina bori s rakom pluća.

Dolf Lundgren
foto: GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sumnja se da je oboleo zbog upotrebe steroida u vremenima kad se bavio bodibildingom, a daju mu još dve godine života.

Neki su pisali kako izgleda kao da je Emi otac ili čak deda, a govorili su i da sigurno ne može da prati tempo svoje mlađane devojke.

Dolf Lundgren
foto: Profimedia

Podsetimo, slavni glumac je pre Eme bio dva put u braku. Najpre s Peri Mom, koji je trajao jedva godinu dana, a onda i s Anet Kviberg. Par je u braku dobio ćerke Gretu i Idu, koja je vršnjakinja njegove sadašnje supruge.

Dolf je jednom prilikom izjavio kako mu je drago što njegova deca imaju dobar odnos s novom suprugom.

(Kurir.rs/ Stil)

Bonus video:

10:50

NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA KOJU NI BOLEST NI KOLICA NISU PREKINULI: Barbara i Srđan se upoznali na fudbalskoj FB grupi, a ubrzo je stigla i beba (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track