MLAĐA SESTRA KEJT MOS I PROVIDNOJ HALJINI! Na crvenom tepihu se sve videlo: Velike grudi jedva obuzdala da ne ispadnu! (FOTO)
Foto: Justin Ng / Avalon / Profimedia

EVO KAKO JE IZGLEDALA

MLAĐA SESTRA KEJT MOS I PROVIDNOJ HALJINI! Na crvenom tepihu se sve videlo: Velike grudi jedva obuzdala da ne ispadnu! (FOTO)

Pop kultura -

Loti Mos (25), mlađa sestra supermodela Kejt Mos, bila je zvezda crvenog tepiha na svetskoj premijeri filma "Igre gladi: Balada o pesmi i zmiji" u Londonu.

Nosila je prilično providnu haljinu „nud” boje, sa resicama strateški raspoređenim duž dubokog dekoltea, bez rukava i veselo pozirala brojnim fotoreporterima. Izrez haljine bio je toliko dubok da je morala da ga obuzda kako joj grudi ne bi ispale.

Loti Mos
foto: James Warren / imago stock&people / Profimedia

Loti je upotpunila kombinaciju srebrnim cipelama sa neobičnom srednjom potpeticom. Svoju dugu plavu kosu ukrotila je gelom za mokri izgled, a odabrala je veoma prirodnu, jednostavnu šminku. Manekenka i zvezda OnlyFans-a, koja, prema sopstvenim tvrdnjama, sa seksi sadržajem na toj platformi zarađuje 75.000 evra i više mesečno, pokazala je i svoju čuvenu tetovažu „ljubavnika”.

Nalazi se ispod njenog desnog oka, njeni pratioci su mogli da vide stvaranje tetovaže u decembru 2022. Loti je potom na svojim profilima podelila snimak stvaranja tetovaže, uz besplatne savete: „Deco, ne pijte alkohol“, i dodala da je uopšte ne zanima šta drugi misle o njenim tetovažama.

- Ne brinem, svi ćemo voleti moju novu tetovažu, svideće se svetu, i mojoj mami... - rekla je tada, ali je nekoliko meseci kasnije, posle rehabilitacije u klinici za narkomane, najavila da će je ukloniti.

Loti Mos
foto: Steve Vas / imago stock&people / Profimedia

Na fotografijama sa premijere zaista deluje da je „ljubavnik” bleđi nego ranije. Mos, koja je nedavno progovorila o problemima sa drogom i alkoholom, lošem odnosu sa starijom sestrom i mračnoj strani modne industrije u koju je ušla praktično kao devojčica, prošla je rehabilitaciju početkom 2023. godine.

Britanski mediji pišu da se ona još uvek oporavlja od strasne romanse koju je imala sa Adamom Kolardom, učesnikom rijalitija Ostrvo ljubavi. Loti se družila sa filmskim zvezdama Tomom Blajtom, Rejčel Zegler, Hanterom Šaferom i Džošom Andresom Riverom na premijeri dugo očekivanog nastavka trilogije Igre gladi, u režiji Frensisa Lorensa.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:54

Novi romantični autfit uticao je na ponašanje Ane Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track