"PLASTIČNA LJUBAVNICA" SERVIRALA BUJNO POPRSJE: Uništila dve porodice, ojadila LJUBAVNIKA za 38 milijardi, sad pokazala OBLINE
Foto: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

MNOGI JE NE VOLE

"PLASTIČNA LJUBAVNICA" SERVIRALA BUJNO POPRSJE: Uništila dve porodice, ojadila LJUBAVNIKA za 38 milijardi, sad pokazala OBLINE

Pop kultura -

Verenica milijardera Džefa Bezosa, Loren Sančez, privukla je pažnju na dodeli nagrada "Glamour Women of the Year 2023". Zablistala je u crvenoj haljni koja joj je istakla bujno poprsje. Kosu je podigla u punđu bila je odlično raspoložena.

"Sinoć smo se neverovatno zabavili na dodeli nagrada Glamour Women of the Year 2023", napisala je između ostalog na Instagramu, a objavu joj je komentarisao i Bezos koji je stavio emotikon vatre.

Loren Sančez
foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Loren inače obilazi događaje i druži se s poznatim "facama", a nedavno je bila na proslavi 43. rođendana Kim Kardašijan. Tad je nosila crnu lateks haljinu u kojoj su joj se nazirale bradavice.

Podsetimo, milijarder se u Sančez zaljubio dok je još bio u braku s Mekenzi Skot, s kojom je dobio i četvoro dece. U to vreme, Loren je bila udata za Patrika Vajtsela. Tada je njihov ljubavni četvorougao izazvao prave medijske skandale.

Loren Sančez
foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bezos i Sančez tajno su se viđali iza leđa svojih bračnih partnera, a upoznali su se upravo preko njenog tadašnjeg supruga. "Plastična ljubavnica", kako je mnogi zovu jer je preterala s plastičnim operacijama, ranije mu je "izbila iz džepa" 38 milijardi dolara.

Loren Sančez, Džef Bezos
foto: Michael TRAN / AFP / Profimedia

Naime, upravo pravo toliko novca je Bezos morao da isplati bivšoj ženi nakon razvoda s obzirom na to da ju je varao sa Sančez.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

BEZOS IZNEO CRNU PROGNOZU, EVO KAKO ĆE POGODITI SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track