"UDARAO ME I PSOVAO PRED NAŠIM SINOM" Glumica tužila bivšeg za NASILJE: "Uhvatio me za vrat, kamera je sve zabeležila"
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

TRAŽI ZABRANU PRILASKA

"UDARAO ME I PSOVAO PRED NAŠIM SINOM" Glumica tužila bivšeg za NASILJE: "Uhvatio me za vrat, kamera je sve zabeležila"

Pop kultura -

Glumica i pevačica Kiki Palmer optužila je bivšeg momka Darijusa Džeksona da ju je fizički i emocionalno zlostavljao. Podnela je juče zahtev za privremenu zabranu prilaska u Los Anđelesu zajedno sa zahtevom za zakonsko i fizičko starateljstvo nad njihovim osmomesečnim sinom Leodisom Leom.

Keke Palmer
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

U sudskim dokumentima se navodi da je bilo “mnogo slučajeva fizičkog nasilja, da je on glumici Kiki Palmer uništavao imovinu, bacao njene stvari na ulicu, bacao ključeve od njenog auta, da ju je udarao i psovao pred njihovim sinom, pretio da će se ubiti pištoljem ako ga ostavi, uznemirao i fizički i psihički zlostavljao na razne druge načine".

Bivši par raskinuo je prošlog meseca, bili su u vezi dve godine, a Kiki Palmer tvrdi da je sigurnosna kamera petog novembra zabeležila kako je Džekson koji je bivši sportista, bez dozvole upao u njenu kuću, pretio joj i fizički je napao, uhvatio ju je za vrat, udario, bacio preko kreveta i ukrao joj mobilni telefon kako ne bi mogla da pozove policiju.

Glumica je napomenula da su raskinuli zbog nasilja kojem je bila izložena tokom njihove veze.

Kiki Palmer, Darijus Džekson
foto: ThatsTough / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Zbog našeg sina Lea konačno sam jednom zauvek uspela da prekinem vezu sa Darijusom i pobegnem od zlostavljanja. Leo mi je najvažniji na svetu, on zaslužuje da bude bezbedan i da raste u okruženju bez nasilja, tako i treba da bude", poručila je i napomenula: "Nažalost, prekid moje veze sa Darijusom nije okončao njegovo zlostavljanje, on je sada još opasniji i za mene i za našeg sina".

Džekson, koji sada radi kao lični trener, nije komentarisao ovakve tvrdnje, pa je na mrežama objavio sliku sa detetom, uz poruku: “Volim te, sine. Vidimo se uskoro", piše Page six.

(Kurir.rs/ Page Six/ Blic žena)

Bonus video:

01:02

Krisa Nota optužile dve žene za seksualno zlostavljanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track