GLEDAJU I ŽENE I MUŠKARCI! RITA ORA U NAJKRAĆOJ HALJINI NA SVETU: Gaćice vire ispod toalete, a grudi samo što ne ispadnu! (FOTO)
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

SLATKI SKANDAL

GLEDAJU I ŽENE I MUŠKARCI! RITA ORA U NAJKRAĆOJ HALJINI NA SVETU: Gaćice vire ispod toalete, a grudi samo što ne ispadnu! (FOTO)

Pop kultura -

Holivudska zvezda Leonardo Dikaprio proslavio je sinoć 49. rođendan i tom prilikom na svoju rođendsku zabavu pozvao brojne poznate ličnosti iz sveta mode, glume, šoubiznisa... Neki su se pojavili solo, a drugi u paru.

Rita Ora
foto: 42 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Među njima je bila i slavna pevačica albanskog porekla Rita Ora koja je kod Dikaprija došla sa a sa svojim 16 godina starijim mužem, režiserom i glumcem Taikom Vaititijem. Ni ovoga puta nije mogla da odoli da privuče pažnju paparaca i javnosti. Doslovno se pojavila u najkraćoj haljini na svetu i nimalo nije marila za to! Par se modno potpuno uklopio s obzirom da su oboje bili obučeni u crno od glave do pete.

Rita Ora
foto: Credit: GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rita Ora se odlučila za malu crnu haljinu koju svaka žena ima u ormaru, ali ne bilo kakvu. Njena je bial ekstremno kratka, toliko da je otkrivala crni donji veš, dok je korset imao sličnu "ulogu" - da istakne grudi. Najelegantnije do svega na njoj bio je dugački crni kaput od pliša i satena, dokle je imala crne salonke i naravno crnu "kofer" torbicu. Njen muž se odlučio za dosta ležerniju kombinaciju, raskopčanu košulju i ležerne crne pantalone - baš one koj su se nosile devedesetih.

Rita Ora
foto: The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Rita Ora je više puta privlačila pažnju kako srpske tako i albanske javnosti. Prvi put kada je napravila "kiks" na koncertu u Mađarskoj kada je ogrnula srpsku zastavu i drugi put kada je uslikana je sa Novakom Đokovićem na meču Novog Zelanda i Južne Afrike, što se nije svidelo albanskim medijima.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

03:55

Dua Lipa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track