"MOGLA SAM DA UMREM OD SEPSE, OVO JE MOJ POSLEDNJI INTERVJU" Nina Morić prošla kroz PAKAO, a kad je pomenula sina, RASPLAKALA SE
Foto: Instagram/verissimotv

POVLAČI SE IZ JAVNOG ŽIVOTA

"MOGLA SAM DA UMREM OD SEPSE, OVO JE MOJ POSLEDNJI INTERVJU" Nina Morić prošla kroz PAKAO, a kad je pomenula sina, RASPLAKALA SE

Pop kultura -

Čuvena manekenka Nina Morić gostovala je nedavno u italijanskoj emisiji "Verissimo", pa je napomenula da je to poslednji intervju koji će dati. Pričala je o svom sinu, operaciji koju je imala u junu i drugim teškim trenucima u životu.

"Bili su mi portebni mir i tišina da se posvetim sebi. Imala sam težak period u životu, ali sa druge strane, bilo je lepo", rekla je Nina Morić pa naglasila da više ne želi da deli sa javnošću svoje privatne detalje.

Manekenku su pratile brojne kontroverze, od plastičnih operacija, više nego turbulentnog ljubavnog života... U intervjuu za "Verissimo" prisetila se dana u bolnici:

"Život mi je bio u opasnosti zbog sepse koju sam imala. Davali su mi razne antibiotike, a lekari nisu znali kako da mi pomognu."

Pisalo se ranije da je Nina Morić bila sklona samopovređivanju. Osvrnula se i na to: "Želela sam da umrem. Oprostila sam samoj sebi, ali bih volela i kada bi mi se izvinili ljudi koji su me povredili i napustili".

Nina Morić o sinu

Poznata Zagrepčanka otkrila je da se okrenula umetnosti i da se bavi slikarstvom.

Nina Morić
foto: Mario Cartelli/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Želim da moja dela pričaju umesto mene. Moj sin je moje svetlo u životu", rekla je i zaplakala.

Nina Morić je sa italijanskim fotografom Fabricijom Koronom, sa kojim je imala najburniji mogući odnos, a od kog se rastala pre 15 godina, dobila sina Karlosa koji danas ima 21 godinu.

Nina Morić
foto: Profimedia

Nije želela da priča o bivšem partneru, samo je rekla da "on traži sebe". Otkrila je da sada nije u vezi i da ne traži takav odnos, kao i da ju je jedan muškarac progonio, pa je morala da preduzme pravne radnje da bi zaštitila sebe.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track