POŠLA NA ŽURKU LEONARDA DIKAPRIJA, PA POLJUBILA VRATA: Glumac zabranio ulaz BIVŠOJ, a BLAM GODINE je dokumentovan za sva vremena
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NIJE BILA NA SPISKU

POŠLA NA ŽURKU LEONARDA DIKAPRIJA, PA POLJUBILA VRATA: Glumac zabranio ulaz BIVŠOJ, a BLAM GODINE je dokumentovan za sva vremena

Pop kultura -

Krenula je na rođendansku žurku Leonarda Dikaprija, koji je 11. novembra napunio 49 godina, ali je doživela veoma neprijatnu situaciju. Viktoriji Lamas je bio zabranjen ulaz na žurku jer je lista gostiju bila strogo kontrolisana.

Viktorija Lamas primećena je ispred mesta gde se odigrala proslava na Beverli Hilsu, bila je sa prijateljicom i vidno neraspoložena.

Viktorija Lamas
foto: HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovu devojku spajali su sa slavnim glumcem prošle godine odnosno nakon što su primećeni zajedno u klubu Bird Streets. Izvor je kasnije rekao da su oni "samo prijatelji", ali su proslavili zajedno Novu godinu na Sent Bartsu i nastavili sa izlascima, piše Page six.

Tačku na takve glasine stavila je njegova romansa sa manekenkom Eden Polani, pa druženje sa Điđi Hadid, o čemu se pisalo od septembra prošle godine.

Leonardo Dikaprio
foto: Sarah Stier / Getty images / Profimedia

Dikaprio je sada u vezi sa manekenkom Vitorijom Ćereti, koja je bila na rođendanskoj proslavi. Poznati par je pred gostima razmenjivao nežnosti, a izvori su rekli da je njihov odnos prilično ozbiljan.

Oskarovac je od 2017. do 2022. bio u vezi sa Kamilom Morone, raskid se desio kada je ona prešla granicu od 25 godina, a sigurno znate da se pretpostavlja da se Leo ne zabavlja sa devojkama starijim od 25. Zbog toga mnogi sumnjaju da će naredne godine okončati romansu sa Vitorijom jer ona u julu 2024. slavi 26. rođendan.

Leonardo Dikaprio, Vitorija Čereti
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Možda je upravo zbog ove devojke bio zabranjen ulaz Viktoriji Lamas. Leo se baš potrudio da ne bude nezvanih gostiju.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

02:29

POZNATI GLUMAC O POSTAVLJANJU GRANICA: U emisiji Pusti brigu otkrio šta je ključno kada je reč O GLUMI (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track