POPIO GUTLJAJ VODE, PA SOČNO OPSOVAO: Slavni glumac potpuno izgubio živce na pitanje novinara, svima bilo NEPRIJATNO (VIDEO)
Foto: Twitter/ @adamdrivercentl

NIJE MU PRIJALO

POPIO GUTLJAJ VODE, PA SOČNO OPSOVAO: Slavni glumac potpuno izgubio živce na pitanje novinara, svima bilo NEPRIJATNO (VIDEO)

Pop kultura -

Zvezdi filma "Ferrari", Adamu Drajveru, nije prijalo pitanje novinara iz publike na Camerimage Film Festivalu, koji se održava u Poljskoj.

- Šta vi mislite o scenama sudara? Izgledaju poprilično sirovo, drastično i, moram reći, po meni poprilično jeftino - pitao je učesnik razgovora koji je održan nakon projekcije filma.

Drajver, koji je tokom pitanja pio vodu iz flašice, bez oklevanja je, s potpuno ravnodušnim izrazom lica, odgovorio: "Je*i se, nemam pojma? Sledeće pitanje." i braneći čast filma u kojem ima glavnu ulogu izazvao smeh u publici. Pomenute scene nesreće gotovo svi relevantni kritičari ocenili su kao zastrašujuće i bolno stvarne.

Drajver je nakon odgovora pogledao moderatora koji je na to pažnju usmerio na drugu osobu u publici i njeno pitanje. Reakcija Adama Drajvera je brzo postala viralna.

Američki glumac je na festivalu na kojem se posebna pažnja posvećuje kameri, gotovao da bi primio specijalnu nagradu za glumu i da bi predstavio film koji je prikazan u glavnom programu.

On glumi Enca Ferarija u biografskoj drami u režiji Majkla Mana, koja se bavi životom legendarnog automobilskog magnata u trenutku priprema za ulazak u slavnu uličnu utrku Mille Miglia 1957. godine. Uz Drajvera u filmu glume Penelopa Kruz, Šejlin Vudli, Gabrijel Leone, Sara Gadon i Patrik Dempsi.

U oktobru je za Variety Drajver otkrio kako je sedenje za upravljačem modifikovanog jednoseda iz filma bilo zastrašujuće iskustvo,

- Prebaciš se u prošla vremena i shvatiš da ako skreneš pogrešno, levo ili desno, mrtav si - objasnio je na severnoameričkoj premijeri u Njujorku. Danas bar imaš pojas.

Reditelj Man je Drajvera i neke druge glumce pre početka snimanja organizovao testne vožnje u Ferarijima, ali novijim modelima.

- Želeo sam da svi iskuse vožnju na trkačkoj stazi - rekao je na premijeri u SAD.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:41

ZAŠTO NETFLIX, HBO, AMAZON NE ŽELE DA PRIKAZUJU OVAJ FILM? Glumac iz Njujorka o milionskom projektu i INTERESU da se OVO NE SAZNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track