"NJEGA JE IZGUBIO CEO SVET" Glumac iz "Prijatelja" otkrio potresne detalje sa SAHRANE METJUA PERIJA: "Smejali smo se i plakali"
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

BILI SU BLISKI

"NJEGA JE IZGUBIO CEO SVET" Glumac iz "Prijatelja" otkrio potresne detalje sa SAHRANE METJUA PERIJA: "Smejali smo se i plakali"

Pop kultura -

Glumac Henk Azarija pojavio se u nekoliko epizoda kultnih "Prijatelja", kao Fibin dečko Dejvid, a na snimanju serije posebno se zbližio s Metjuom Perijem, koji je glumio Čendlera Binga.

Glumci su ostali bliski prijatelji sve do Perijeve tragične smrti, koja je Azariju posebno pogodila.

Sada je u medijima progovorio o smrti svog prijatelja, te je otkrio potresne detalje s njegove sahrane.

Metju Peri
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, screenshot Youtube

"Bio sam na sahrani. Kako i pogađate, bilo je tužno. On je bio urnebesan čovek, pa smo se i smejali i plakali prisećajući ga se. Svako od nas izgubio je nekoga. Njega je izgubio ceo svet. Na neki način je čak lepo što ceo svet deli taj osećaj", kazao je Azarija za The Messenger.

Ispričao je i kako je s Perijem često odlazio na utakmice i da su mu omiljeni sportovi bili hokej i košarka.

Henk se od svog prijatelja oprostio i na Instagramu.

Podsetimo, Metju Peri je 28. oktobra pronađen mrtav u đakuziju u svom domu u Los Anđelesu, a tačan uzrok njegove smrti još je nepoznat. Sahranjen je u Forest Lawn Memorial Parku u Los Anđelesu, gde počivaju i mnoge poznate zvezde, a sahrani su prisustvovale i glavne zvezde "Prijatelja" - Dženifer Aniston, Met Leblank, Lisa Kudrou, Kortni Koks i Dejvid Švimer.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:17

Sahrana Milke Stojanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track