LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji "Majke i snajke": Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara
Foto: Kurir televizija

kurir tv

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji "Majke i snajke": Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

Zabava -

Prva porodica u drugoj nedelji novembra jeste Milanović, koja je ukrstila kutlače u kulinarskoj emisiji "Majke i snajke".

O timu Milanović:

Majka Anela radi kao krojačica. Voli da kuva i slobodno vreme najčešće provodi u kuhinji pripremajući razne specijalitete za porodicu. Snajka Dunja radi već tri godine u privatnoj klinici u Nišu kao medicinska sestra. Voli da kuva i ide na kampovanje.

Supruga je upoznala jednom prilikom na planinarenju, tada se rodila ljubav između njih, a sada očekuju prvo dete. Stefan se bavi programiranjem, a u slobodno vreme, kao i supruga, voli da uživa u prirodi i ide na kampovanje. Najviše voli da jede pasulj.

Suprug Stefan je od 10 polja izabrao ono pod rednim brojem tri, a iza njega se krije specijalitet - leskovački uštipci i urnebes salata.

Dame su u nabavci zaboravile šest namirnica, tako da im je oduzeto dvanaest minuta, pa su imale svega 48 minuta za pripremu ovog specijaliteta.

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

Snajke su bile očarane jelom koje im je servirano, pa su Dunjino kuvanje ocenile sa čistom desetkom. S druge strane, majke su bile nešto kritičnije, pa su koleginici dale ocenu devet.

Sin Stefan je uspeo da prepozna koja dama je napravila koje jelo i tako je učestvovao u mini kvizu u kojem je svom timu obezbedio 10.000 dinara, kao dnevnu nagradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Bonus video:

02:05

FAŠIRANE ŠNICLE KAKVE DO SADA NISTE PROBALI! Porodica Stefanović OČARALA receptom u kulinarskoj emisiji Majke i snajke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track