OVAJ ČOVEK STARI UNAZAD: Zbog ove fotke niko ne veruje da Bred Pit puni 60 godina, kao da je ispao iz filma koji ga je PROSLAVIO
Foto: Courtesy De’Longhi/Mega / The Mega Agency / Profimedia

ŠOK

OVAJ ČOVEK STARI UNAZAD: Zbog ove fotke niko ne veruje da Bred Pit puni 60 godina, kao da je ispao iz filma koji ga je PROSLAVIO

Pop kultura -

Jedna od najpoznatijih filmskih uloga Breda Pita je ona Bendžamina Batona u istoimenom hit-filmu, u kojem je tumačio čoveka koji stari unazad, a mnogi bi se složili kako je to slučaj i u stvarnom životu.

Mnogi su takvog mišljenja nakon što su se pojavile Bredove nove fotografije, na kojima izgleda kao da je u 30-im. Niko ne bi rekao da će 18. decembra proslaviti 60. rođendan. Bred na pomenutim fotografijama pozira sa svojim novim motorom, koji je ostao u senci njegovog mladolikog izgleda. Na sebi nosi belu mjaicu, bež pantalone i sunčane naočare, a motor kojim se pohvalio je poklon Sony Picturesa, koji je dobio u znak zahvalnosti za film "Bullet Train" iz 2022. godine.

A u međuvremenu sve su glasnije priče o njegovoj sve stabilnijoj vezi s 33-godišnjom Ines De Ramon, s kojom je navodno srećniji nego ikad. Glumac i dizajnerka nakita prisustvovali su ovih dana LACMA-inoj 12. godišnjoj Art+Film Gala večeri, gde su se, prema pisanju magazina People, sjajno zabavili.

"Seksi su par, srećni su zajedno i uživaju", otkrio je izvor blizak paru koji nije zajedno pozirao, ali prema rečima svedoka, sjajno su se zabavljali.

Bred Pit
foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Pit i De Ramon navodno su počeli da se viđaju u novembru prošle godine, a u nekoliko meseci su se nakon toga jako zbližili.

U razgovoru za Daily Mail bliski izvor otkrio je da je Bred upoznao Ines s većinom svojih šestoro dece koje ima s bivšom suprugom, Anđelinom Džoli, a međusobno su navodno bili i velika uteha nakon njihovih razvoda.

Bred Pit
foto: Serge Chapuis/Chateau Miraval / / The Mega Agency / Profimedia

Inesin bivši suprug, zvezda ''Vampirskih dnevnika'' Pol Vesli zvanično je podneo zahtev za razvod 17. februara, pet meseci nakon što je njihov razvod potvrdio portparol.

(Kurir.rs/ Daily Mail)

Bonus video:

02:24

NABAVILA SAM MAŠINU KOJU KORISTI BRED PIT! Didi džej o laseru koji pravi ČUDA: Žene kažu da posle tretmana LEBDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja