NEVIĐENA BRUKA! ISPLIVALE NOVE FOTKE DANSKOG PRINCA I RIJALITI ZVEZDE IZ NOĆNOG PROVODA Svet ne prestaje da BRUJI o javnoj prevari
Foto: Jose Velasco / Zuma Press / Profimedia

skandal trese danski dvor

NEVIĐENA BRUKA! ISPLIVALE NOVE FOTKE DANSKOG PRINCA I RIJALITI ZVEZDE IZ NOĆNOG PROVODA Svet ne prestaje da BRUJI o javnoj prevari

Pop kultura -

Pojavile su se fotografije danskog prestolonaslednika Frederika i meksičke rijaliti zvezde Henoveve Kazanove u noćnom izlasku u Madridu. Na tim slikama nema njegove supruge princeze Meri. Fotografije otkrivaju da su njih dvoje šetali parkom, otišli zatim da se presvuku pa krenuli na večeru. Brak Meri, krunske princeze od Danske i princa traje od 2004. godine. Imaju troje dece i ovo je najveća afera koja ih je zadesila. Novi detalji čine skandal još većim.

Bez namere da donosimo zaključak, ali danski princ i rijaliti zvezda izgledali su veoma blisko, slike su poput fotografija para koji kreće u noćni izlazak i da ne znamo o kome je reč, pretpostavili bismo da je reč o ljubavnom paru.

Afera je podigla toliku buru da je Henoveva Kazanova reagovala i negirala bilo kakvu romantičnu vezu sa princom, budućim kraljem Danske. Na Instagramu je osudila zlonamerne glasine koje sugerišu da su njih dvoje ljubavnici.

Ni princ Frederik ni princeza Meri nisu komentarisali slike (još). Tokom njihovih poslednjih zajedničkih pojavljivanja u javnosti primećena je određena distanca među njima. Skandal je buknuo dok su španska kraljica i kralj Leticija i Felipe Vi bili u poseti Danskoj.

danska kraljevska porodica, princeza Mari, kraljica Margareta II, princ Joakim, princ Frederik
foto: Profimedia

Španski mediji pisali su prošle nedelje da su princ i rijaliti zvezda šetali parkom El Retiro, posetili izložbu slika Pabla Pikasa, pa uživali na večeri.

List Lecturas tvrdi da su i Frederik i Henoveva ušli u stambenu zgradu gde ona živi, odvojeno oko 19 sati. Izašli su iz stana oko 21 sat, nakon što su promenili odeću. Istim automobilom stigli su u poznati restoran gde su posmatrali flamenko nastup koji je trajao do ponoći. Sa njima su bila i njegova dva telohranitelja. Princ i njegova pratilja ostali su poslednji u retoranu i nakon što su konobari završili smene.

Henoveva Kazanova
foto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Zajedno su napustili objekat oko jedan sat posle ponoći, ušli su u isti automobil, a on joj je džentlmenski otvorio vrata, kako ironično piše Lecturas. I te slike možete pogledati na gore navedenom linku. Princ je narednog dana otputovao za Dansku.

Svaka slika je upečatljiva i dosta toga govori.

Pre šok slika urednik Lecturas Luis Pliego tvrdio na španjskoj televiziji Telecinco da je Frederik došao u tajnosti u Madrid.

Henoveva Kazanova
foto: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Henoveva Kazanova je rijaliti zevzda, glumila je u Goya's Ghosts 2006. godine, učestvovala je u više rijaliti programa: Masked Singer, Celebrity Masterchef i The Chase. Od 2005. do 2007. bila je u braku sa španskim autorom Kajetanom Martinezom de Iruhom, sa kojim ima dvoje dece, piše Daily mail.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track