KAD NE ŠAMARA LJUDE PO OSKARIMA, UPADA U DRUGE SKANDALE: Vil Smit se oglasio povodom tvrdnji da je uhvaćen na gomili sa KOLEGOM
Foto: Profimedia

rekao da li je gej

KAD NE ŠAMARA LJUDE PO OSKARIMA, UPADA U DRUGE SKANDALE: Vil Smit se oglasio povodom tvrdnji da je uhvaćen na gomili sa KOLEGOM

Pop kultura -

Sada već ozloglašeni i skandalozni Vil Smit odlučno je porekao tvrdnje da je jednom uhvaćen tokom seksa s Duanom Martinom, glumcem iz serije "Princ sa Bel Era".

Vil Smit
foto: Printscreen/Youtube

To je u jednom intervjuu rekao njegov bivši lični asistent Brat Bilal. Bilal tvrdi da je jednom zatekao Smita i Martina u seksualnom činu u garderobi.

"Otvorio sam vrata Duanove garderobe i tada sam ih zatekao u analnom seksu. Vil je bio sagnut na kauču, a Duan je stajao i ubijao ga, baš ga je ubijao", rekao je Bilal u sad već viralnom intervjuu.

Nakon što se priča proširila, Smit se oglasio preko portparola i nazvao priču "potpunom izmišljotinom". Najavio je i tužbe.

Duan Martin (58) bio je u braku s glumicom Tišom Kembel od 1996. do 2020. godine. Sa Smitom je sarađivao na nekoliko projekata, a u seriji Princ sa Bel Era pojavio se u dve epizode igrajući lik doktora Duana.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:56

ODMORIĆU SE KAD UMREM! Mladi glumac osim snimanja radi još puno drugih, različitih poslova! Odao tajnu kako sve postiže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track