"SAMO SE SMEJU I KIKOĆU" Švarceneger odlepio za 35 godina mlađom Mađaricom! Evo ko je devojka koja je osvojila SNAGATORA (FOTO)
Foto: Profimedia

DOBRO UTIČE NA NJEGA

"SAMO SE SMEJU I KIKOĆU" Švarceneger odlepio za 35 godina mlađom Mađaricom! Evo ko je devojka koja je osvojila SNAGATORA (FOTO)

Pop kultura -

Arnold Švarceneger u ležernoj je vezi s mađarskom glumicom Timeom Palacsik, potvrdio je izvor za Us Weekly.

"Arnold uživa u svom životu i izlascima, ali jako mu se sviđa Timea. Još nisu zvanično potvrdili da su zajedno, ali njegovi prijatelji vide kakav je s njom i misle da će (biti) vrlo brzo", rekao je neimenovani izvor, ističući kako su se 76-godišnji Švarceneger i 41-godišnja Palacsik upoznali preko zajedničkih prijatelja. Prema insajderu, Švarceneger i Palacsik su "neko vreme bili u istoj orbiti" zbog sličnog porekla.

Timea Palacsik
foto: NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Oni su se jako dobro slagali od trenutka kada su se upoznali. Idu polako, ali su vrlo sladak par i uvek se smeju i kikoću. Ona ga čini vrlo mladim", dodao je izvor.

Švarcenegera i Palacsik, vlasnicu losanđeleskog restorana Nobu Budapest i glumicu u "Wonder Woman" povezuju od početka ovog meseca. Par je uočen kako se ljubi tokom nedeljne vožnje biciklom, 12. novembra, u Venis Biču u Kaliforniji.

Arnold Švarceneger, Heder Miligan
foto: babiradpicture/Chr.Stiefl / Sipa Press / Profimedia

Švarceneger je poslednji put bio u vezi s fizioterapeutkinjom Heder Miligan, koja je započela 2012, iako nije poznato kada su raskinuli. Prethodno je bio u braku s Marijom Šriver od 1986. do 2011. Bivši guverner Kalifornije i 68-godišnja Šriver imaju četvoro dece: Ketrin, Kristinu, Patrika i Kristofera. Švarceneger je takođe otac sina Džefa, kog deli s bivšom kućnom pomoćnicom Mildred. Naime, tokom braka sa Šriver, Švarceneger je imao aferu s Mildred, koja danas ima 62 godine, i s njom je dobio sina.

Arnold Švarceneger
foto: EPA/IAN LANGSDON

"Mislim da sam prouzrokovao dovoljno boli svojoj porodici zbog svog s*anja", rekao je Švarceneger u dokumentarcu o sebi, koji je objavljen na Netflixu u maju. "Svi su morali da pate. Marija je morala da pati. Deca su morala da pate. Džozef. Njegova majka. Svi… Moraću da živim s tim do kraja života".

Švarceneger i Šriver konačno su finalizovali svoj razvod u decembru 2021, šest meseci pre postizanja nagodbe. Dogovorili su se da će Šriver dobiti polovinu Švarcenegerovih računa za penziju.

Nakon razlaza, Švarceneger i Šriver ostavili su probleme po strani kako bi zajedno odgajali svoju decu i unuke.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

01:08

Producent i glumac Nedeljko Bajić o tome kako je dobio ime, slučajni susret u Sarajevu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track