"SMETALO MI JE ŠTO SKIDALA PRED KAMERAMA, NISAM MOGLA U ŠKOLU DA IDEM" Ovako izgleda ćerka Snežane Savić, preslikana majka
Foto: Printscreen YT

evo odakle je znate

"SMETALO MI JE ŠTO SKIDALA PRED KAMERAMA, NISAM MOGLA U ŠKOLU DA IDEM" Ovako izgleda ćerka Snežane Savić, preslikana majka

Pop kultura -

Ćerka pevačice i glumice Snežane Savić, koju je dobila iz braka sa rediteljem Dragoslavom Lazićem, nasledila je od majke lepotu, ali i talenat za glumu i javne nastupe.

Snežana Savić
foto: Printscreen/Premijera

Novinarka i glumica Anita Lazić rođena je 1980. godine. Diplomirala je na Fakultetu političkih nauka, ali ipak nije odolela ljubavi prema filmu, pa je, kao i njeni roditelji, rešila da upliva u svet glume.

Snežana i Anita veoma su bliske i dobro se slažu, a lepota koju je ćerka nasledila od majke više je nego očigledna. Međutim, njihov idiličan odnos jednom je bio doveden u pitanje, kada je Anita bila tinejdžerka, a Snežana na samom vrhuncu karijere i popularnosti.

Anita Lazić
foto: Marina Lopičić

- Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nisam mogla da idem u školu - istakla je Anita u jednom gostovanju.

Anita je kao mlađa imala dve veće uloge u serijama "Seljaci" i "Zvezdara", a nakon toga je rešila da se vrati svom pozivu, pa je započela novinarsku karijeru.

Inače, bivši muž Snežane Savić, reditelj Dragoslav Lazić (86), sa kojim ima ćerku Anitu, postao je otac blizanaca u 76. godini.

Naime, bivši muž Snežane Savić ušao u brak sa 32 godine mlađom glumicom Draganom Turkalj i sa njom je u 76. godini dobio blizance, ćerku Iskru i sina Lazara.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

01:26

Muzej grada Beograda od prošle godine bogatiji je za jedinstven izlagački prostor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track