"HVALA TI NA VREMENU KOJE SAM PROVELA S TOBOM" Lisa Kudrou uputila POSLEDNJE ZBOGOM Metjuu Periju, objavila reči koje SLAMAJU SRCA
Foto: Warner / NBC / Hollywood Archive / Profimedia

DVE NEDELJE POSLE SMRTI KOLEGE

"HVALA TI NA VREMENU KOJE SAM PROVELA S TOBOM" Lisa Kudrou uputila POSLEDNJE ZBOGOM Metjuu Periju, objavila reči koje SLAMAJU SRCA

Pop kultura -

Slavna glumica Lisa Kudrou, koja je u kultnoj seriji "Prijatelji" igrala Fibi, zahvalila se neprežaljenom kolegi Metjuu Periju, koji je u pomenutoj seriji glumio Čendlera, na njegovom "otvorenom srcu" u objavi na Instagramu kojom mu je odala počast.

- Snimali smo pilot epizodu, "Friends Like Us", "pokupili" su nas i ubrzo smo bili na NBC-u. Dok smo se još zbližavali i upoznavali, predložio si da igramo poker i učinio si ga tako zabavnim. Hvala ti na tome - započela je čuvena Fibi svoju emotivnu poruku preminulom kolegi, uz polaroid fotografiju sebe i Perija s početka snimanja "Prijatelja".

Lisa Kudrou
foto: Printscreen Prijatelji

- Hvala ti što si me toliko zasmejavao da su me boleli mišići, a suze tekle niz lice svaki dan. Hvala ti na tvom otvorenom srcu u šestostranoj vezi koja je zahtevala kompromis. I puno ‘‘pričanja‘‘ - dodala je u objavi.

Dalje mu je zahvalila što se "pojavio na poslu kad mu nije bilo dobro". Istakla je da je i tada bio "potpuno briljantan", te se zahvalila za "najboljih 10 godina koje čovek može da ima".

- Hvala što si mi verovao. Hvala ti za sve što sam naučila o milosti i ljubavi poznavajući te. Hvala ti na vremenu koje sam provela s tobom, Metju - istakla je.

Inače, 60-godišnja Kudrou poslednja je od glavnih glumaca serije "Prijatelji" koja je javno odala počast Periju dve nedelje nakon njegove smrti. Met Leblank bio je prvi koji je prekinuo ćutanje ranije ove nedelje, a nakon njega Kortni Koks, Dženifer Aniston i Dejvid Švimer, piše Page Six.

Metju Peri, Kortni Koks, Prijatelji, Lisa Kudrou, Henk Azarija
foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Podsetimo, Peri je umro 28. oktobra u hidromasažnoj kadi u svom domu u Los Anđelesu. Imao je 54 godine, a TMZ je izvestio da je glumac pronađen beživotan u đakuziju. Prošlog petka je sahranjen na Forest Lawn Memorial Parku u Los Anđelesu, gde počivaju mnoge poznate zvezde kao što su Pol Voker i Keri Fišer. Na sahranu su mu, osim porodice i prijatelja, došle i kolege iz "Prijatelja“. Osim neutešne porodice i prijatelja, s popularnim glumcem oprostili su se i milioni fanova širom sveta, te su pred njegovu kuću u Los Anđelesu doneli cveće, sveće i poklone.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:39

Komemoracija Tanasiju Uzunoviću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track