"PRIJATELJI" PLANIRAJU DA SE OPET OKUPE U ČAST METJUA PERIJA: Ovako glumci žele da podele sećanja na VOLJENOG KOLEGU (FOTO)
Foto: Profimedia

ŽELE DA MU ODAJU POČAST

"PRIJATELJI" PLANIRAJU DA SE OPET OKUPE U ČAST METJUA PERIJA: Ovako glumci žele da podele sećanja na VOLJENOG KOLEGU (FOTO)

Pop kultura -

Metju Peri, koji je preminuo u 63. godini, ostavio je iza sebe veliki broj uloga, a publika ga je posebno zavolela u kultnoj seriji "Prijatelji", gde je bio deo čuvene šestorke.

Nakon njegove smrti, kolege iz popularne serije pregovaraju da se ponovo okupe kako bi odali počast Metjuu Periju na sceni na ovogodišnjoj dodeli Emi nagrada.

Naime, Dženifer Aniston, Кortni Кoks, Liza Кudrou, Met Le Blan i Dejvid Švimer započeli su pregovore koji su još u ranoj fazi, kako bi na jedinstven način odali počast preminulom kolegi.

Prijatelji
foto: Profimedia

Glumci žele da podele svoja sećanja na Perija, koji je igrao Čendlera Binga u omiljenoj seriji devedesetih godina.

„Кada je u pitanju Metjuova smrt, emocije su još uvek na vrhuncu i to je i dalje veoma osetljiva situacija, što je potpuno razumljivo“, rekao je izvor za DailyMail i dodao:

Ali Džen, Liza i ostatak glumačke ekipe žele da mu u nekom trenutku javno odaju počast koju zaslužuje – a bilo je priča da će to da urade na dodeli Emi nagrada sledeće godine.“

Metju Peri, Prijatelji, Met Leblank, Kortni Koks, Dženifer Aniston
foto: Warner / AFP / Profimedia

Voljeni glumac pronađen je mrtav u svojoj hidromasažnoj kadi 28. oktobra, u dobi od 54 godine. Uzrok smrti je odložen, dok se ne dobiju rezultati toksikološkog izvještaja.

„Svi bi voleli da se okupe na bini, da pričaju o njemu, kao i da imaju poseban segment gde će svako ponaosob da deli uspomene na preminulog glumca i opiše svetu kakav je bio čovek u stvarnom životu“, objasnio je izvor za pomenuti medij i dodao:

Metju Peri, Matthew Perry
foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Ako se svi slože oko ovakvog odavanja počasti i dobiju dozvolu njegove porodice, sigurno je će se okupiti kako bi to veče učinili posebnim trenutkom za Metjua i sve koji su ga voleli.“

Dodela 75. Emija trebalo bi da se održi 15. januara u Los Anđelesu.

Metju Peri
foto: Profimedia

Podsetimo, Metju Peri je tokom života bio nominovan za pet Emi nagrada.

(Kurir.rs/Nova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track