GOLE GRUDI SEVNULE IZ KOŽNE JAKNE Manekenka bezobraznom pozom bacila muškarce U NESVEST, modno izdanje začinila MREŽASTIM ČARAPAMA
Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

provokativno

GOLE GRUDI SEVNULE IZ KOŽNE JAKNE Manekenka bezobraznom pozom bacila muškarce U NESVEST, modno izdanje začinila MREŽASTIM ČARAPAMA

Pop kultura -

Manekenka Hajdi Klum ovog vikenda pojavila se na trkama Formule 1 u Las Vegasu, a nemačka manekenka u 50. godini pokazala je fantastičnu figuru i grudi.

Hajdi Klum na trkama Formule 1 u Las Vegas pojavila se noseći oversajz kožnu jaknu, mrežaste čarape i duboke čizme. Grudi... grudi su bile pod kontrolom prekrila ih je crnom jakom.

Na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj pozira sa svojim suprugom Tomom Kaulicom. Njih dvoje su u braku od 2019. godine.

Kombinacija Hajdi Klum je više bila namenjena luksuznoj zabavi koju je organizovala kompanija Patron Tequila, nego Formuli 1, ali se svejedno pojavila u istom izdanju na oba događaja.

"Najbolji vikend u Las Vegasu. Hvala na gostoprimstvu", napisala je Hajdi u opisu fotografije.

Hajdi mnogi nazivaju kraljicom Noći veštica zbog pažnje koju posvećuje svojim kostimima, a ove godine se "pretvorila" u pauna.

Kostim se sastojao od uskog plavog bodija i maske sa žutim kljunom, dok joj je na vrhu glave bio je pernati ukras.

Hajdi se pridružio i njen suprug Tom Kaulic, koji je bio obučen kao veliko jaje i ćerka Leni Klum, koja je pozirala u ružičastoj odevnoj kombinaciji.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track