MAJKE ODUŠEVLJENE NAKON ŠTO IM LJUBINKA NAPRAVILA PITU SA SPANAĆEM! Svekrvino jelo za čistu desetku, snajka se ipak nije snašla
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

MAJKE ODUŠEVLJENE NAKON ŠTO IM LJUBINKA NAPRAVILA PITU SA SPANAĆEM! Svekrvino jelo za čistu desetku, snajka se ipak nije snašla

Jesenji TV program -

Danas je porodica Simić ukrstila varjače u kulinarskom takmičenju Majke i snajke!

O porodici Simić

Majka Ljubinka je rođena u Mačvi. Dugo je živela i radila u Loznici, ali poslednjih 14 godina živi u Beogradu. Veoma je aktivna u klubovima za stare gde peva solo i u grupi Voždovački slavuji, a 2019. godine je izabrana za mis seniorki Srbije. Voli da kuva sva domaća jela, naročito sarmu i prebranac.

Snajka Maja je iz Beograda. Po struci je ekonomista, a hobi joj je cvećarstvo. Vreme provodi najčešće sa porodicom, često je u kuhinji i obožava da kuva, posebno paste.

Sin Goran je po zanimanju ekonomista za turizam. Priznaje da nije vešt u kuhinji, već je okrenut sportu i slobodno vreme provodi u prirodi. Omiljeno jelo mu je musaka.

Svekrva Ljubinka i snajka Maja imale su zadatak da pripreme pitu sa spanaćem i tortiljama. Za pripremu ovog specijaliteta imale su samo 40 minuta.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Svekrva Ljubinka je napravila fantastično jelo i za to dobila prosečnu ocenu 10. Snajka Maja se ipak nije toliko dobro snašla i dobila je ocenu 8.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Goran nije pogodio ko je pravio koje jelo i time je propustipo dnevnu nagradu od 30.000 dinara.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:05

FAŠIRANE ŠNICLE KAKVE DO SADA NISTE PROBALI! Porodica Stefanović OČARALA receptom u kulinarskoj emisiji Majke i snajke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track