SUĐENJE VEKA SA DŽONIJEM DEPOM OBILO JOJ SE O GLAVU: Bivšoj ženi slavnog glumca ODUZELI ULOGU u filmu, NIKO JE VIŠE NE ŽELI FOTO
Foto: Jim LO SCALZO / AFP / Profimedia

NEGATIVNE KRITIKE

SUĐENJE VEKA SA DŽONIJEM DEPOM OBILO JOJ SE O GLAVU: Bivšoj ženi slavnog glumca ODUZELI ULOGU u filmu, NIKO JE VIŠE NE ŽELI FOTO

Pop kultura -

Glumica Amber Herd (37) izbačena je iz novog trejlera za "Akvamen i izgubljeno kraljevstvo". Odluka je došla nakon njenog suđenja s bivšim suprugom Džonijem Depom, zbog čega je Amber naišla na brojne negativne kritike.

Amber se pojavila u prvom trejleru koji je izašao u septembru, ali je u najnovijem, koji dolazi 20. decembra, nema. Inače, Herd u filmu glumi lik Mere, ćerke kralja Nerijusa. Ona svojim umom može da kontroliše vodu i komunicira pomoću telepatije, a ona postaje i Akvamenova supruga.

Amber Herd, Akvamen
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Dobila sam scenario i nakon toga su mi dali nove verzije scenarija u kojem su izbačene akcijske scene koje su se ticale mog i još jednog lika. Bez da išta pokvarim, dva lika su se borila jedan s drugim i oni su jednostavno maknuli dosta toga iz uloge. Uklonili su gomilu toga - rekla je na sudu Amber.

Reditelj filma Džejms Van je za Entertainment Weekly rekao da je ideja filma oduvek bila da u fokusu radnje budu Akvamen (Džejson Momoa) i Orm (Patrik Vilson).

dzejson momoa
foto: Profimedia

- Uvek sam to svima govorio od samog početka. Prvi Akvamen bilo je Arturovo i Merino putovanje. Drugi film je oduvek trebao biti Artur i Orm. Dakle, prvi je bio ljubavni akcijsko-avanturistički film, drugi je bratski akcijsko-avanturistički film. Ostaćemo na tome - rekao je.

Podsetimo, Amber je nedavno optužila Momou da je na set dolazio pijan te da je imitirao njenog bivšeg Džonija Depa.

Džoni Dep
foto: Printscreen YouTube

- Džejson je rekao da želi da me otpuste. Džejson je pio i dolazio kasno na set. Oblačio se kao Džoni. Imao je i prstenje - pisalo je u beleškama Amberine terapeutkinje koje su bile objavljene na Varietyju. Izvor DC-ja je pak rekao da se glumac ponašao profesionalno.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track