MUŠKARCI MAŠTALI O NJOJ, A VERENIK JOJ NABIO ROGOVE SA PROSTITUTKOM: Nakon javne bruke, svima se zgadio, a bio MAGNET ZA ŽENE
Foto: SHANKAR/EXPRESS INDIA / Sipa Press / Profimedia

O SKANDALU BRUJAO CEO SVET

MUŠKARCI MAŠTALI O NJOJ, A VERENIK JOJ NABIO ROGOVE SA PROSTITUTKOM: Nakon javne bruke, svima se zgadio, a bio MAGNET ZA ŽENE

Pop kultura -

Žene su ga obožavale, a privlačio ih je kao magnet. Hju Grant (63) je 13 godina imao skladnu vezu sa glumicom Elizabet Harli (58), a onda je došlo do skandala. Glumca su ulovili 1995. dok je bio intiman sa prostitutkom Divajn Braun. Dobio je dve godine uslovne, u medijima su o njemu izveštavali konstantno, a on je čak uspeo da zadrži dobar odnos sa Elizabet.

Elizabet Harli, Hju Grant
foto: Printscreen/Instagram

Oprostila mu je, a onda su 2000. definitivno raskinuli. Nakon svega su ostali dobri prijatelji i on je čak krsni kum njenom sinu Damijanu, piše Stil.

Nakon tog skandala se smirio.

Upoznao je TV producentkinju Anu Elizabet Eberstajn 2012., a sudbonosno 'da' izgovorili su 2018. Dobili su troje dece, a Hju ukupno ima petoro dece.

Otac je postao u 51. godini.

Hju Grant

Hju je sa Tinglan Hong 2011. dobio prvo dete, ćerku Tabitu Ksiao Ksi Grant (12), a onda i sina Džona Manga Granta (11) godinu dana kasnije i to s Anom. Tri meseca nakon Džona, sa Tinglan Hong dobio je još jedno dete, sina Feliksa Čenga Hong Granta (11).

Hju Grant
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

To je značilo da su Tinglan i Ana bile trudne u isto vreme, svega nekoliko meseci razlike. Čini se kako Ani nije smetalo to što bi Hju s vremena na vreme zaboravio da je s njom u vezi. Imena dvoje dece koje je Hju dobio s Anom kasnije se ne znaju, zna se da su 2015. dobili devojčicu, a 2018. još jednu bebu.

Uprkos tome što je varao partnerke i oko njega je bilo mnogih kontroverzi, Grant je prihvatio očinstva i navodno kupio kuće vredne više miliona dolara za majke njegove dece dok su bile trudne.

(Kurir.rs/Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track