ČUVENA MARISOL JE NAPUNILA 60 GODINA I LEPŠA JE NEGO U MLADOSTI: Afera s predsednikovim sinom ju je OBELEŽILA, a ovako sad izgleda
Foto: Printscreen

NEKAD I SAD

ČUVENA MARISOL JE NAPUNILA 60 GODINA I LEPŠA JE NEGO U MLADOSTI: Afera s predsednikovim sinom ju je OBELEŽILA, a ovako sad izgleda

Pop kultura -

Meksičke telenovele su se devedesetih religiozno pratile u brojnim domovima širom regiona. Jedna od omiljenih bila je Marisol, siromašna prodavačica cveća s velikim ožiljkom na licu u koju se zaljubi mladić iz bogate porodice, a onda uslede brojni preokreti, drame i spletke.

Zvezda serije, Erika Buenfil, danas ima 60 godina, a od uloge u sapunici mnogo se toga promenilo.

Erika i dalje pleni pažnju svojim izgledom, ali i zavidnom linijom. Mnoge mlađe koleginice pozavidele bi joj na njenoj figuri, a nedavno ju je istakla u rođendanskom snimku koji je podelila na svom Instagramu.

Poznata glumica je u videu zaplesala u uskoj crnoj haljini s dubokim dekolteom, a jedan deo haljine bio je zakopčan oko vrata.

Zatim je objavila nekoliko fotografija uz parče čokoladne torte na kojoj je gorela svećica, a uz nju je pozirao njen sin Niko.

"Napunila 60. Srećna s toliko blagoslova i toliko ljubavi. Hvala, hvala, hvala. S ljubavlju mog života, Nikom", napisala je lepa glumica u opisu fotografije.

Da ju je uloga Marisol i te kako proslavila, govori činjenica i da je na Instagramu prati više od pet miliona ljudi.

Sudeći po njenim objavama, Erika je poslednjih par godina imala višak kilograma koji je naglo izgubila, te sad može da se pohvali zavidnom linijom.

Međutim, uprkos bogatoj karijeri i slavnom životu, Erikin privatni život bio je prepun tragedija i drama, baš poput prave meksičke sapunice.

Naime, njen bivši partner Ernesto Zedilo Džunior, sin bivšeg meksičkog predsednika, napustio ju je dok je bila trudna s njihovim sinom Nikolasom de Hesusom, koji danas ima 18 godina.

Glumica je tek godinama kasnije priznala da je to njegov sin, a otkrila je i kako za njega nikada nije pitao.

"Sve se odvilo neočekivano i preko noći. Nisam zapravo htela tu vezu i bila sam uplašena kada sam saznala da sam ostala trudna. Ernesto je mlađi od mene i nije hteo tada da ima bebu", rekla je glumica jednom prilikom.

"Teško je biti samohrana majka. Moja mama je preminula pre 11 godina, tako da nisam imala ni njenu pomoć oko sina", rekla je gostujući svojevremeno u jednoj emisiji i zaplakala u studiju.

Dodala je kako ipak ne bi ništa menjala jer sada ima predivnog sina koji je njen zaštitnik.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

01:03

Urbani Beograd nekad i sad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track