OTKRIVENO ZAŠTO SE NAJVIŠE SVAĐAJU BEN AFLEK I DŽENIFER LOPEZ: Ona je zbog toga UŽASNO LJUBOMORNA i snuždena, pravi joj PAKAO
Foto: The Hollywood JR/Spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

SMATRA DA JE LENJ

OTKRIVENO ZAŠTO SE NAJVIŠE SVAĐAJU BEN AFLEK I DŽENIFER LOPEZ: Ona je zbog toga UŽASNO LJUBOMORNA i snuždena, pravi joj PAKAO

Pop kultura -

Dženifer Lopez i Ben Aflek nikako da smire napetosti u svom braku, a prema najnovijim saznanjima stranih medija sada su uspeli da se posvađaju i oko svojih ljubimaca.

Holivudski par ima čak osam pasa i mačku koji žive u njihovoj vili na Beverli Hilsu vrednoj 60 miliona dolara i Dženifer je navodno ta koja želi da budu u potpunosti disciplinovani, dok je Ben malo ležerniji po tom pitanju.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prema pisanju "Heat-a", među njima su nastale napetosti upravo zbog ljubimaca, a Dženifer navodno smatra da je Ben lenj što se tiče čišćenja i vođenju brige o njima.

“To je potpuni zoološki vrt u njihovoj kući. Džen se kune da je jedina koja čisti njihov nered i uvek prigovara Benu da joj pomogne više i da barem pokupi njihovu kakicu", otkrio je njima blizak izvor.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

No onda je Ben izveo potez koji je još više razljutio Dženifer.

"On je angažovao firmu da čisti nered umesto njih, što Džen stvarno smeta, jer je i više nego sposoban sam to da radi, pa je po njenom mišljenju jednostavno lenj", dodao je izvor.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: GAMR/SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre nego što je ovaj holivudski par obnovio svoju romansu 2021. godine, i to 18 godina otkako su raskinuli veridbu, ona je već posedovala goldendudla Tajsona, labradore Ledi i Bani, boksere Roksija i Bera, mastifa Čempa i udomljenog mačka Hendriksa. Ben je već imao nemačkog ovčara Hača, kog je udomio 2011. godine i mešanca zlatnog retrivera kog je udomio 2015. godine.

Njima blizak izvor takođe je otkrio da se Dženifer oseća pomalo potišteno jer joj se čini da njihovi ljubimci više vole Bena nego nju uprkos tome što ona radi teži deo posla.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Faye Sadou/MPI / Capital pictures / Profimedia

“Čini se da psi posebno ne mogu da se zasite Bena. Svi trče za njim kad uđe u sobu. Ako izađe iz kuće, počnu da cvile i žele da ga prate. Uglavnom, on dobija sve povlastice, bez ikakvog posla, što je jedna od Dženinih najvećih frustracija što se tiče njega", otkrio je izvor.

Ben na taj račun voli da se našali sa svojom suprugom, govoreći joj da je ljubomorna na pse.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

“Šali se da je ona ljubomorna na pse, ali Džen oseća da to ima pasivno-agresivni prizvuk. Dženifer to doživljava kao napad, ali Ben na taj način želi da joj se uvuče pod kožu. Prilično je detinjasto i nije baš zdravo”, zaključio je izvor.

(Kurir.rs/ Heat)

Bonus video:

03:16

SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track