PONOVO KRUŽE PRIČE DA JE TOM KRUZ GEJ: Ovaj muškarac tvrdi da su imali AFERU, a pominje i brak s Nikol Kidman
Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

GLUMAC TUŽI SVAKOG KO OVO TVRDI

PONOVO KRUŽE PRIČE DA JE TOM KRUZ GEJ: Ovaj muškarac tvrdi da su imali AFERU, a pominje i brak s Nikol Kidman

Pop kultura -

Nakon više od decenije bračnog života, u februaru 2001, Tom Kruz je iznenadio javnost podnošenjem zahteva za razvod od glumice Nikol Kidman, tvrdeći da su "nepomirljive razlike" uzrok njihovog rastanka.

Dok su tabloidi nastojali da otkriju pravi razlog koji stoji iza te odluke, francuski magazin "Actustar" objavio je šokantnu tvrdnju po*no glumca Čada Slatera. Slater tvrdi da je imao intimnu vezu s Tomom, a da se njihov brak raspao kada je Nikol saznala za njihovu aferu samo nekoliko dana pre nego što je Kruz podneo zahtev za razvod.

Nikol Kidman, Tom Kruz
foto: Profimedia

Kruz je zbog tih optužbi odlučio da podnese tužbu protiv Slatera tražeći odštetu do čak 100 miliona dolara, a tvrdio je da je po*no glumac pokušao da iskoristi medijsku pažnju usmerenu prema njegovom razvodu.

Nakon što je Kruz pokrenuo pravne korake, Majkl Dejvis, urednik magazina "Bold", uputio je zahtev novinarima da pruže bilo kakve dokaze o seksualnoj orijentaciji glumca, nudeći nagradu od 500.000 dolara. "Actustar" je ubrzo objavio da ih je elektronskom poštom kontaktirala "osoba koja tvrdi da je svedočila i poseduje video dokaze koji potvrđuju da je Tom Kruz zapravo homoseksualac."

Tom Kruz
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kruz je podneo još jednu tužbu za klevetu, ovog puta protiv Dejvisa, u istom iznosu, od 100 miliona dolara. Međutim, tužba je odbačena nakon što je izdavač priznao da je lagao o posedovanju dokaza o Kruzovim aferama s drugim muškarcima. "Actustar" je nakon toga povukao svoju priču.

Uprkos tome, Tom nije odustao od tužbe, dok se Slater nije branio niti podneo protivtužbu. Sud je donro presudu u korist Toma, ali odšteta je znatno smanjena - zbog Kruzovog nedolaska na ročište, umanjena je za 10 miliona dolara. Njegov advokat, Rikardo Sestero, istakao je da novac nije prioritet, već je važno da Tom zaštiti svoj ugled.

Tom Kruz
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Tom kategorički odbija da toleriše bilo kakve laži o sebi, koje bi njegova deca ili unuci mogli da čitaju u budućnosti. Odlučan je da ponovi isto svakome ko širi laži o njemu", izjavio je Bert Filds, još jedan od Kruzovih advokata.

Što se tiče Slatera, njegova karijera je završena nakon ovog suđenja. Prodao je svoje umetničko ime i ekskluzivna prava na sve svoje snimke.

Tom Kruz
foto: Profimedia

Ovo, međutim, nije bio prvi trač o životu Toma Kruza. Časopis "The Express" tvrdio je 1998. godine da je glumčev brak s Nikol Kidman "licemerna laž, napravljena kao poslovni dogovor ili po nalogu Sajentološke crkve", kako je tada pisao "Variety". Glumac ih je i tužio, i takođe dobio spor.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:38

Brena specijalni gost na gej svadbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track