PORODICA KULINARSKIM VEŠTINAMA OSVOJILA 100.000 DINARA! Nakon ocenjivanja, prsnuli u radost: Ovaj specijalitet bio kec u rukavu!
Foto: Kurir televizija

kurir tv

PORODICA KULINARSKIM VEŠTINAMA OSVOJILA 100.000 DINARA! Nakon ocenjivanja, prsnuli u radost: Ovaj specijalitet bio kec u rukavu!

Pop kultura -

Došli smo do kraja još jedne nedelje u najpopularnijoj kulinarskoj emisiji "Majke i snajke". U nastavku saznajte koja od njih je otišla kući sa nedeljnom nagradom u iznosu od 100.000 dinara!

Prisetimo se ovonedeljnih porodica:

PONEDELJAK

O porodici Davidović:

Majka Dušanka je penzionerka. Voli cveće i bavi se ručnim radom. Obožava da kuva, naročito da pravi domaća rezanca, sitne kolače i pite i za sebe kaže da je prava domaćica. Veliki je gurman, a posebno voli domaću supu, podvarak, sarmu i pohovani restovan krompir. Snajka Jelena je po zanimanju frizer. Kada ima vremena voli da kuva, a omiljeno jelo joj je sve od kiselog kupusa. Sin Dušan je zaposlen u jednoj firmi u Beogradu i bavi se logistikom. Voli sport, kuvanje i duge šetnje. Najdraže jelo su mu juneći repovi u saftu.

UTORAK

O porodici Simić

Majka Ljubinka je rođena u Mačvi. Dugo je živela i radila u Loznici, ali poslednjih 14 godina živi u Beogradu. Veoma je aktivna u klubovima za stare gde peva solo i u grupi Voždovački slavuji, a 2019. godine je izabrana za mis seniorki Srbije. Voli da kuva sva domaća jela, naročito sarmu i prebranac.

Snajka Maja je iz Beograda. Po struci je ekonomista, a hobi joj je cvećarstvo. Vreme provodi najčešće sa porodicom, često je u kuhinji i obožava da kuva, posebno paste.

Sin Goran je po zanimanju ekonomista za turizam. Priznaje da nije vešt u kuhinji, već je okrenut sportu i slobodno vreme provodi u prirodi. Omiljeno jelo mu je musaka.

SREDA

O porodici Milosavljević:

Majka Stojanka je penzionerka. Veliki je ljubitelj životinja i slobodno vreme najčešće provodi šetajući psa. Snajka Jovana je po zanimanju geološki tehničar. Voli da kuva, naročito bolonjeze. Sin Miloš je strukovni ekonomista. Bavi se cvećarstvom, a kada mu vreme dozvoli voli da igra fudbal sa prijateljima. Ljubitelj je brze hrane.

ČETVRTAK

O timu Šević:

Majka Zorica je penzionerka. Sada, kada ima više slobodnog vremena, bavi se dizajnom, planinarenjem i čitanjem. Voli da kuva brza jela, a omiljeno jelo su joj sve vrste testenina, rižoto i salate. Snajka Kristina se bavi trgovinom. Veliki je ljubitelj putovanja i često provodi vreme s prijateljima. Voli da kuva, naročito da uči pripremu novih jela, a najdraža jela su joj pire krompir, punjena paprika, paprikaš i sarma.

Sin Slaviša je po zanimanju kuvar. Hobi mu je slušanje muzike, šetnja i pisanje tekstova. Kada ima vremena, voli da pije kaf sa prijateljima i uređuje stan. Najviše voli da jede sarmu, punjenu papriku i đuveč.

PETAK

O porodici Batlak

Majka Sonja je dugo radila u obezbeđenju, a sada ima prodavnicu sa bebi poklonima. Snajka Sanja radi u jednoj prodavnici, a od skoro pomaže i svekrvi oko njenog privatnog biznisa. Dugo su živeli u Grčkoj, gde su držali restoran. Sin Vladimir ima građevinsku firmu za izvođenje završnih radova. Priznaje da nije posebno vešt u kuhinji i da rado pripremu specijaliteta prepušta Sonji i Sanji.

Nakon burnog ocenjivanja, finalna, ovonedeljna, tabela izgleda ovako:

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Porodica Batlak je svojim izvrsnim kuvanjem pridobila najviše ocene, pa su Sonja, Sanja i Vladimir osvojili nedeljnu nagradu od 100.000 dinara!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track