SEĆATE SE PRESLATKOG DEČAKA KOJI JE GLUMIO IZ HIT FILMOVA? Danas ima 32 godine, prošao je kroz PAKAO i nema šanse da ga prepoznate
Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

NEKAD I SAD

SEĆATE SE PRESLATKOG DEČAKA KOJI JE GLUMIO IZ HIT FILMOVA? Danas ima 32 godine, prošao je kroz PAKAO i nema šanse da ga prepoznate

Pop kultura -

Preslatki dečak koji se redovno pojavljivao u filmovima '90-ih, Džonatan Lipnicki danas je odrastao muškarac od 32 godine, koji se iz slatkog štreberčića s naočarima pretvorio u zgodnog mladića utreniranog tela.

Danas 32-godišnji Džonatan proslavio se sa samo šest godina, i to u filmu "Jerry Maguire" iz 1996. godine, u kojem je glumio s Rene Zelveger i Tomom Kruzom, a tri godine kasnije dobio je glavnu ulogu u filmu "Stjuart mali".

Džonatan Lipnicki
foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Prisećajući se života petogodišnjaka na filmskom setu, Lipnicki je jednom rekao: ''Svake godine uspomena je sve manje i manje, ali s Tomom i Rene bilo je stvarno super raditi. Sa svima je bilo pravo zadovoljstvo sarađivati, a ja sam imao sreću da mi je to bila prva uloga u tako pozitivnom okruženju. Ono čega se sećam je koliko su svi bili topli prema meni.''

Neko vreme ga nismo viđali na filmskim platnima, ekranima ni u javnosti, ali je aktivan na društvenim mrežama.

Na profilu na Instagramu, na kom ga prati skoro 147 hiljada ljudi, često deli nove fotografije na kojima ne liči na sebe iz mlađih dana, ali izgledom i dalje pleni pažnju obožavateljki.

Poslednja fotografija takođe je privukla pažnju, a na njoj je pozirao u crnom smokingu sa šeširom na glavi, te pokazao novi imidž, dugu kosu.

Uz glumačku karijeru, Džonatan se bavio borilačkim veštinama i humanitarnim radom, međutim iza njega je i težak period tokom kojeg se borio s anksioznošću i depresijom, i to nakon snimljenih filmskih uspešnica.

O tome je iskreno progovorio početkom ove godine u intervjuu za TooFab.

"Lečio sam se jako dugo jer sam imao problem s anksioznošću i depresijom. Nisam znao kako će mi se život završiti i to je bila najniža tačka koju sam dotakao", izjavio je.

Na društvenim mrežama je otkrio i kako je bio maltretiran u školi, da je doživljavao napade panike, ali uprkos tome želi da ohrabri sve da ostvare svoje snove.

"Neverovatno je koliko ljudi mogu biti zli u tinejdžerskim danima. Hvala svima na podršci. Volim vas i nadam se da će vam ovo pomoći", napisao je jednom prilikom na Instagramu.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr/ L. S)

Bonus video:

00:55

LAUŠEVIĆ JE URADIO NEŠTO ŠTO MI JE SMETALO, A ZBOG TOGA SAM TO ŠTO JESAM! Jami o tome kako joj je glumac obeležio karijeru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track