MNOGO SU SE VOLELI, ALI NIKAD SEBI NISU ISPUNILI NAJVEĆU ŽELJU: Gaga Nikolić i Milena Dravić su SAMO JEDNOM govorili o bolnoj temi
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

VELIKI NEDOSTATAK

MNOGO SU SE VOLELI, ALI NIKAD SEBI NISU ISPUNILI NAJVEĆU ŽELJU: Gaga Nikolić i Milena Dravić su SAMO JEDNOM govorili o bolnoj temi

Pop kultura -

Glumačkom paru Mileni Dravić i Draganu Nikoliću mnogi su zavideli na nestvarnoj ljubavi, ali jednu želju nikada nisu mogli sebi da ispune.

Legende srpskog glumišta Milena Dravić i Dragan Gaga Nikolić bili su jedno drugom najveća podrška i oslonac, a na ljubavi su im zavideli mnogi. Iako se Milena udavala tri puta, Dragan je bio njena ljubav za sva vremena. Bili su u braku više od četiri decenije, a jednom prilikom je legendarni Gaga objasnio kako su uspeli da održe brak.

Milena Dravić
foto: Ata Images

- Teško je to opisati, ali mislim da je sve u granicama normale. Kao i u svakom braku, bilo je trzavica i svađa, kao i lepih trenutaka. Ne znam da li je olakšavajuća ili otežavajuća okolnost što se oboje bavimo ovim poslom, pa smo često bili razdvojeni. Ona bi snimala na jednom, a ja na drugom mestu, tako da smo imali prilike da se uželimo jedno drugog. To što se bavimo istim poslom ponekad može da bude i minus, ali mi smo uspevali sve to da prebrodimo - ispričao je jednom prilikom Gaga, te je isticao da je njihova nećaka Iva nadoknadila tu prazninu.

Dragan Nikolic
foto: Dado Đilas

- Biti roditelj je jedno iskustvo i nešto što je potrebno svakom živom biću zbog nastanka vrste. Smatram da je to što nemamo decu veliki nedostatak, ne mana, ali jednostavno je tako. To nam daje šansu da svu decu gledamo kao svoju. Mi imamo našu malu nećaku Ivu, koja ima pet i po godina. Ona nam je nadoknadila sve ono što mi nismo imali i oko nje se okreće ceo naš svet - rekao je svojevremeno glumac za "Stori", dok je Milena o ovoj temi rekla:

- Dragan i ja nemamo dece, ali smo celog života porodica. Kao što smo oboje vezani za naše porodice. Oboje obožavamo našu unuku, unuku mog brata i oboje smo veoma brižni prema najbližima - rekla je jednom prilikom Milena Dravić.

(Kurir.rs/ Blic/ L. S)

Bonus video:

01:50

Radoslav Zelenković o Draganu NIkoliću kao o poslednjem šmekeru srpske kinematografije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track