OTKRIVENO ZAŠTO MEGAN MARKL NE ŽELI DA KROČI U ENGLESKU: Svemu je kumovao kralj Čarls, a upleten je i princ Vilijam
Foto: AP/Stefan Jeremiah, AP/Paul Edwards

VEČITA TEMA

OTKRIVENO ZAŠTO MEGAN MARKL NE ŽELI DA KROČI U ENGLESKU: Svemu je kumovao kralj Čarls, a upleten je i princ Vilijam

Pop kultura -

Obožavatelji kraljevske porodice ovih dana uživaju u odlomcima iz nove knjige "Endgame" Omida Skobija, biografa Harija i Megan. Mnogi tako već danima raspravlju o bizarnim zahtevima kralja Čarlsa, ali i optužbama na račun Kejt Midlton, koju autor opisuje kao "ženu koju užasava da radi bilo šta osim da se smeška fotografima".

princ Hari, princ Vilijam
foto: Tolga AKMEN / AFP / Profimedia

Detalji odnosa između braće, princa Vilijama i Harija, takođe intrigiraju javnost, a Skobi sada tvrdi da je princ Vilijam ignorisao Harijeve poruke neposredno pre smrti kraljice Elizabete. Navodno je kralj Čarls uputio Harija u škotski dvorac Balmoral kako bi se oprostio s bakom, a on je od brata zatražio smernice kako bi što pre stigao tamo. Ipak, Vilijam je odlučio da ignoriše brojne poruke, a celu situaciju prokomentarisao je i sam Hari u svojim memoarima "Rezerva".

princ Vilijam
foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

"Odmah sam poslao poruku Viliju da ga pitam da li on i Kejt lete. Ako da, kada i kako. Nema odgovora. Meg i ja smo razmatrali opcije leta", napisao je.

Harija i Megan nije razočarao samo Vilijam, već i kralj Čarls. Oduzimanjem Frogmor Kotidža nastojao je da ih "kazni" zbog Netflixovog dokumentarca u kojem su napali kraljevsku porodicu. Skobi tvrdi da je izvor blizak paru potvrdio da su se zbog ovoga osećali "šokirano i razočarano", budući da je u pitanju jedini istinski siguran posed u kojem bi mogli da odsednu u Engleskoj.

Megan Markl, princ Hari
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Navodno ga je Hari tada nazvao i pitao da li želi da vidi svoje unuke, na šta je Čarls odgovorio da će uvek imati gde da odsednu. Zbog svega, navodi Skobi, Megan Markl je izjavila da više "ne želi da kroči nogom u Englesku", kao i da se tamo nikada nije oseća kao kod kuće.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track