Najnovije vesti

NEBOJŠA GLOGOVAC JE DVA PUTA PLAKAO ZBOG SLOBODE MIĆALOVIĆ Malo poznati detalji iz života nikad prežaljenog glumca: "Ustao je..."
Foto: Petar Aleksić, Aleksandar Jovanović Cile

kakva priča

NEBOJŠA GLOGOVAC JE DVA PUTA PLAKAO ZBOG SLOBODE MIĆALOVIĆ Malo poznati detalji iz života nikad prežaljenog glumca: "Ustao je..."

Pop kultura -

U knjizi "Glogi", otkriveni su mnogi detalji iz života legendarnog glumca, pa između ostalog i neke sitnice koje ranije nisu bile poznate javnosti.

Nebojša Glogovac, preminuo je 9. februara 2018. godine, nakon teške borbe od raka pluća. Njegov prerani odlazak u 49. godini, pogodio je sve, a kolege i dalje ne mogu da se pomire sa tim da ga više nema.

Nebojša Glogovac
foto: Printscreen/Youtube

U knjizi "Glogi", postoje delovi u kojima je govorio i kum Nebojše Glogovca, Vojin Ćetković, koji je otkrio pojedine anegdote iz druženja sa njim.

Naime, na dan izvođenja predstave "Hadersfild", Sloboda Mićalović, koja je u braku sa Vojinom, porodila se i na svet donela Veru i Milu bliznakinje. Skoro se jednog sličnih, srećnih dana, na svom instagram profilu podsetila i Sloboda na kome se, između ostalog, našao i Nebojša Glogovac.

Nebojša Glogovac
foto: Printscreen RTS

Njih dvojica su rođenje bliznakinja proslavili kako i dolikuje, a kada je Vojin trebao uveče da izađe na scenu, od šoka, nije mogao da govori, već je samo seo u fotelju. Onda je na red došla i scena u kojoj Ivan, koga je tumačio Nebojša Glogovac, treba da plače. Te suze Vojin nikada neće zaboraviti, Bukvalno su isprskale Vojina, a to su po svemu sudeći bile suze radosnice!

Dva puta je plakao zbog Slobode

Vojin Ćetković
foto: Ana Paunković

- Isto se dogodilo kada sam mu saopštio da je Sloboda trudna. Bili smo u "Krojaču", u prvi mah nije reagovao, ustao je, otišao u toalet, vratio se s naočarima, skinuo ih je, i tada sam prvi put video kakve su suze koje pršte pod pravim uglom! - ispričao je Vojin Ćetković u knjizi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:39

Miodrag Dragičević: Nagrada koju sam dobio donosi veliku odgovornost

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track