"NE ŽELIM DA UMREM, NISAM JOŠ ZAVRŠILA SA ŽIVOTOM" Glumici koju Srbi obožavaju rak se proširio na kosti, a ona se HEROJSKI BORI
Foto: Printscreen YouTube

NEVEROVATNA SNAGA

"NE ŽELIM DA UMREM, NISAM JOŠ ZAVRŠILA SA ŽIVOTOM" Glumici koju Srbi obožavaju rak se proširio na kosti, a ona se HEROJSKI BORI

Pop kultura -

Ne želim da umrem. Nisam završila sa životom. Nisam završila s ljubavlju. Nisam završila sa stvaranjem. Nisam gotova s nadom da ću promeniti stvari na bolje. Jednostavno nisam. Ovo su reči Šenon Doerti (52), koja se ovih dana našla na naslovnici decembarskog broja magazina People.

Rak joj se proširio na kosti

Glumica, koja je poznata po ulogama u serijama "Beverly Hills, 90210" i "Charmed", iskrena je i optimistična dok govori o četvrtom stadijumu raka dojke, koji se proširio i na kosti.

Šenon Doerti
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nada se kako će podići svest i sredstva za istraživanje raka, istovremeno pokazujući kako ljudi koji boluju od raka još uvek mogu mnogo da doprinesu svetu.

- Za mene je suludo što još uvek nemamo lek - rekla je Šenon.

Šenon Doerti
foto: Profimedia

Godinama se bori s rakom

Rak dojke dijagnostikovali su joj 2015. godine, a u junu joj se proširio i na mozak. Tad je glumica podelila video na kom leži u bolničkom krevetu pre operacije.

Šenon Doerti
foto: profimedia

- Imala sam tumor u glavi koji su hteli da uklone i naprave biopsiju. Pokušavam da budem hrabra, ali sam skamenjena. Strah me preplavio - napisala je u opisu tada.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:02

Glumica Šenon Doerti pre operacije na mozgu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track