PREMINULA GLUMICA IZ SERIJE "S*KS I GRAD": Porodica saopštila tužne vesti, ona je ovako govorila o ulozi u kojoj smo je obožavali
Foto: Profimedia

tuga

PREMINULA GLUMICA IZ SERIJE "S*KS I GRAD": Porodica saopštila tužne vesti, ona je ovako govorila o ulozi u kojoj smo je obožavali

Pop kultura -

Zvezda serije "Seks i grad" Frensis Sternhagen umrla je u 93. godini. Glumica je bila dvostruka dobitnica nagrade Toni, a poznata je i po ulogama u "Živeli", "Na zlatnom ribnjaku" i "Naslednica".

Sternhagenova je umrla prirodnom smrću u ponedeljak, kaže njena porodica. U porodičnoj izjavi koju je dobio The Holliwood Reporter, napisali su: "Nastavljamo da budemo inspirisani njenom ljubavlju i životom".

Frances Sternhagen
foto: Profimedia

Iako zvezda na sceni, Sternhagen je najpoznatija po tome što glumi par majki na televiziji. Bani Mekdugal na HBO-u "Seks i grad" i Ester Klavin u NBC-jevom "Živeli".

"Moram reći da je zabavno igrati ove snobovske starije dame“, otkrila je Sternhagen tokom intervjua za Los Anđeles Tajms 2002. Nastavila je: "Uvek je zabavnije biti odvratan."

"Poznavala sam takve žene i mogu da ih oponašam, pretpostavljam."

(Kurir.rs/A.M./The Sun)

Bonus video:

02:36

KOMEMORACIJA ŽARKU LAUŠEVIĆU: Jecaji i tuga u JDP-u, supruga Anita s decom u prvom redu NEMA OD BOLA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track