KONTROVERZNI PAR OBNOVIO VEZU: Osuđuje ih ceo svet, a ona svojim "DIVLJIM IZDANJEM" pokazala da je ništa apsolutno NE DOTIČE
Foto: Printscreen/Instagram

opet po starom

KONTROVERZNI PAR OBNOVIO VEZU: Osuđuje ih ceo svet, a ona svojim "DIVLJIM IZDANJEM" pokazala da je ništa apsolutno NE DOTIČE

Pop kultura -

Bjanka Ćensori (28) bila je u utorak sa svojim suprugom Kanjeom Vestom (46) na proslavi otvaranja firme modne dizajnerke Amine Muadi u Dubaiju. Ćensori je nosila odevnu kombinaciju inspirisanu divljinom, a kao modni dodatak ispred sebe imala je plišanu životinju. Osim nje, nosila je kratku, usku smeđu haljinu uparenu s bež čizmama i krznenom kapom.

Tokom noći Bjanka je držala plišanu životinju privijenu uz svoje grudi dok je pozirala uz repera. On je bio obučen u crno i zaogrnut dugim crnim kapitom.

Pre ovog izlaska, par su stigle glasine o raskidu. Vest i Kris Braun pevali su novu pesmu „Vultures” s Taj Dola $ignom koja uključuje stihove o polnom odnosu sa Jevrejkom. U tome Ćensori ne vidi niša loše i misli da su stihovi „izvučeni iz konteksta”, pisao je Daily Mail u sredu.

Uprkos tome što Ćensori i dalje podržava Vesta, navodno su proveli neko vreme razdvojeni jer su bliski Bjankini ljudi došli do nje i s njom razgovarali.

„Njena porodica nikada nije obožavala Yea, a oni koji su joj bili bliski pitali su se je da li je udaja za njega bila ispravna odluka”, rekao je izvor za US Sun ranije ovog meseca.

„Vrlo je teška osoba i za njega je teško raditi, a Bjanka je bila jedna od najstrpljivijih osoba koje su ikada imale posla s njim. Sva je oko Yea”, nastavio je.

Kanje Vest, Bjanka Ćensori
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako je izvor tvrdio da bi „njena porodica i prijatelji radije da nije”, primetili su kako je verovatno da će mu se Ćensori „vratiti za predstavljanje albuma” dodajući da „ona voli stil života” koji dolazi s Vestom.

Bjanka Ćensori
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pre toga, izvor je za Daily Mail rekao da zaposlena Yeezyja „zna da je isključila one koji su joj bliski” i da „počinje da vidi kroz zadimljena ogledala svog braka”.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr/Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track