Najnovije vesti

GAJILA KROMPIR I PARADAJZ, DANAS OSVAJA MODNE PISTE: Fatalna Ruskinja je SINONIM LEPOTE, a nekad je živela u teškom siromaštvu
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

život je nije mazio

GAJILA KROMPIR I PARADAJZ, DANAS OSVAJA MODNE PISTE: Fatalna Ruskinja je SINONIM LEPOTE, a nekad je živela u teškom siromaštvu

Pop kultura -

U malom ruskom gradu Jemanželinsku, Irina Šajk, jedna od najlepših žena sveta, odrasla je u teškim uslovima i imala je nimalo lako detinjstvo. Skoro celo svoje detinjstvo posvetila je uzgajanju krompira i paradajza, boreći se sa siromaštvom nakon što joj je otac preminuo, a majka ostala sama da brine o porodici.

Kako pretpostavljate, put ka uspehu za Irinu Šajk nije bio lagan. Dečaci u školi često su je zadirkivali, nazivajući je "ona sa štapićima umesto nogu", što je ostavljalo trajne ožiljke na njenoj duši. Ova mlada devojka suočila se i sa preprekama kada je prvi put podnela zahtev za američku vizu, gde je skoro pa odbačena zbog svog muslimanskog porekla.

Irina Šajk
foto: Profimedia

Međutim, Irinin životni put nije bio samo borba i izazovi. Nakon što je prebrodila teškoće, ona danas stoji kao inspiracija za mnoge mlade devojke širom sveta. Irina Šajk postala je sinonim za snalažljivost i snagu volje.

Danas je najtraženija i najplaćenija manekenka

Njena karijera u svetu modelinga brzo je uzela zamah, a Irina je danas jedna od najtraženijih i najplaćenijih manekenki. Nakon petogodišnje veze sa fudbalskom zvezdom Kristijanom Ronaldom, Irina je zakoračila u novu fazu svog ljubavnog života. Ovog puta, srce joj pripada atraktivnom glumcu i režiseru, Bredliju Kuperu.

Irina Šajk, Kristijano Ronaldo
foto: VALERY HACHE / AFP / Profimedia

Irina Šajk je simbol uspeha i istrajnosti, podsećajući sve nas da snovi mogu postati stvarnost čak i kada život postavi najteže prepreke. Njen izuzetan put od siromaštva do svetskog glamura ostavlja nas s divljenjem i inspiracijom.

- Preživljavali smo tako što smo uzgajali i povrće koje smo potom prodavali. Bilo nam je veoma teško, priča popularna manekenka.

Irina Šajk
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Svoj tamni ten nasledila je od svog oca koji je bio Tatar, a svetle oči od majke. Irina kaže da su ljudi često mislili da je iz Brazila, zbog svoje karakteristične lepote.

Iako je želela da se bavi novinarstvom, sudbina je za nju imala drugle planove.

Irina Šajk, Kanski festival 2023
foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia Similar

- Volela sam da pišem i znala sam da želim da odem u svet. Imala sam svoj cilj i ostvarila ga, priča Irina.

Njena majka je želela da prijavi Irininu sestru u školu lepote, međutim osoblje je odmah primetilu mladu Irinu koja je pošla sa njima. Sa 18 godina otputovala je u Moskvu gde je napravila portfolio i ubrzo se našla u Holivudu odakle je izgradila svoju karijeru.

Irina Šajk
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Irina je veoma vezana za svoju porodicu koju često posećuje.

Irina Šajk, majka šestogodišnje Lee De Sen s bivšim partnerom Bredlijem Kuperom, čuva svoj ljubavni život u privatnosti. Ranije povezana s Bredlijem i Kristijanom Ronaldom, nedavno je izbegla pitanja o navodnoj vezi s povučenim NFL zvezdom Tomom Brejdijem, rekavši "Bez komentara."

Irina Šajk, Bredli Kuper
foto: FameFlynet.uk.com / Splash_ / Profimedia

Uprkos punom rasporedu, Irina i Bredli stavljaju fokus na roditeljstvo, ističući vrednost vaspitanja i odgajanja svoje ćerke. Irina hvali Bredlija kao 'najboljeg oca', ističući njihovu blisku vezu i tajni jezik komuniciranja na ruskom. Dok prošlost s Tomom Brejdijem ostaje nerazjašnjena, Irina naglašava važnost čuvanja privatnog života i deljenje samo kada to odluči.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track