BILA JE SAN SVAKOG MUŠKARCA, A SAD NE MOŽE DA IZAĐE IZ KUĆE: Njen bivši muž je UBIO KOLEGINICU, a njihovoj ćerki se SVI SMEJU
Kim Bejsinger, Foto: Garrett Press Photo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

POVUKLA SE

BILA JE SAN SVAKOG MUŠKARCA, A SAD NE MOŽE DA IZAĐE IZ KUĆE: Njen bivši muž je UBIO KOLEGINICU, a njihovoj ćerki se SVI SMEJU

Pop kultura -

Kim Bejsinger bila je jedna od najzanosnijih glumica Holivuda, ali se u poslednje vreme se povukla iz javnosti. Glumica je nedavno viđena u Los Anđelesu nakon dugo vremena. Nosila je trenerku, veliki slamnati šešir i naočare, a dane provodi krijući se od sveta jer ima agorafobiju, strah od otvorenog prostora. Reč je o vrsti anksioznog poremećaja, a ona zbog tog straha ima osećaj zarobljenosti.

Tokom 80-ih godina, Kim je bila seks simbol, a publika ju je upoređivala s Brižit Bardo i Merilin Monro. Nakon uloge u filmu "Devet i po nedelja" gotovo da i nije postojao muškarac koji nije gubio glavu za zanosnom Bejsinger.

Kim Bejsinger
Kim Bejsingerfoto: Garrett Press Photo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U braku je bila dva puta; s Ronom Snajderom od 1980. do 1989. godine i Alekom Boldvinom od 1993. do 2002. U tom braku bilo je dosta problema. Iako su mnogi koji su ih poznavali govorili da s Alekom nije bilo lako živeti, nije ni Kim baš bila "stabilna". Brak su dodatno opteretili i njeni napadi pa­­nike, toliko teški da nije mogla da izađe iz kuće, čak ni uz pomoć lekova.

Alek Boldvin i Kim Bejsinger
Alek Boldvin i Kim Bejsingerfoto: Ron Wolfson, 1999 All Rights Reserved / Everett / Profimedia

Boldvin je kupio kuću kraj okeana u blizini Njujorka, a poslednja svađa izbila je upravo zbog toga. Kim je tvrdila da je tamo stalno prehlađena i da moraju da se presele na toplije podneblje. Tokom brakorazvodne parnice strastvena ljubav pretvorila se u zlu krv, svađe, natezanja oko starateljstva nad ćerkom. Danas Alek živi sa suprugom Hilarijom i njihovo sedmoro dece, a Kim je od 2014. s frizerom Mičom.

Kim i Alek su u braku dobili ćerku Ajrelend Boldvin, koja danas ima 27 godina. Ajrelend je dobro poznata po svojoj sklonosti objavljivanju golišavih fotografija na Instagramu, ali to joj nije pomoglo za lansiranje karijere. Odigrala je 10-ak uloga u serijama i filmovima, koji nisu ostvarili uspeh, a poslednja je bila kriminalistička drama "A Dark Foe". Golišavo i potpuno nago poziranje Ajrelend je navuklo i probleme s njenim ocem Alekom.

Kim Bejsinger u mladosti
Kim Bejsinger u mladostifoto: Profmedia

Slavni glumac joj je ostavljao sarkastične i nezadovoljne komentare na objavama, što je privuklo pažnju javnosti. Jednom je pozirala u tangicama na terasi zgrade u Njujorku. "Izvini, ali šta je ovo?", upitao je, a komentar su lajkovali njegovi brojni fanovi koji se slažu s kritikama na račun manekenke.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

02:12

GLUMICA SE POTPUNO IZBLAMIRALA PRED BRANKOM SOVRLIĆ, PA SE JAVNO IZVINILA: Pevačica je dobila blaži nervni slom kada me je čula

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track