MEGAN MISLI DA JE MNOGO BOLJA OD KEJT: Napetost između čuvene četvorke KULMINIRALA na ovom događaju, TENZIJA se osećala u vazduhu
Foto: Chris Jackson / PA Images / Profimedia

smatra da nije njen nivo

MEGAN MISLI DA JE MNOGO BOLJA OD KEJT: Napetost između čuvene četvorke KULMINIRALA na ovom događaju, TENZIJA se osećala u vazduhu

Pop kultura -

Ništa nije kao što izgleda ili je još gore, to se nažalost odnosi na britansku kraljevsku porodicu koju je zadesio veliki skandal, iniciran knjigom Omida Skobija "Endgame", tačnije verzijom na holandskom jeziku koja je obavljena prošle nedelje. I kao da nije bilo dovoljno što su u tom kontroverznom štivu Kejt Midlton i kralj Čarls III optužuju za rasizam nego su se saznali novi detalji neslaganja između vojvotkinje od Saseksa i princeze od Velsa.

Megan Markl smatrala je da ima više prava da govori na javnim događajima od Kejt Midlton, dok je bila viša zaposlena članica dvora. Razlog tome što je ona za razliku od princeze od Velsa, koja nije imala karijeru pre udaje za Vilijama, sve sama stvorila.

Megan Markl
foto: Chris Jackson / PA Images / Profimedia

Vojvotkinji se nije nimalo dopadalo što su njoj i Hariju prema hijerahiji na dvoru, nadređeni bili princeza i princ od Velsa.

"Činilo se da je smatrala kao da ima više prava da govori nego Kejt koja se udala kao nepoznata osoba, dok je Megan sebe smatrala filantropom koji može da kraljevsku porodicu nauči nešto o dobročinstvu. Mislim da joj je bilo teško što je Kraljevska fondacija već bila jasno određena grupa kada je ona stigla na dvor", rekao je izvor.

Megan Markl
foto: Chris Jackson / PA Images / Profimedia

Napetost između "fantastične četvorke" kulminirala je na Royal Foundation Forum 2018. u Londonu, kako tvrdi izvor, iako mnogima nije tako izgledalo.

Kontroverzni autor Omid Skobi u novoj knjizi piše da Kejt Midlton nije želela da pomogne Megan Markl sa njenim psihičkim problemima iako se javno zalaže za borbu za mentalno zdravlje. Prema njegovim rečima, princeza je želela da otera vojvotkinju sa dvora i sada zadrhti kada se pomene ime Harijeve supruge.

Megan Markl
foto: Avalon.red / Avalon / Profimedia

Skobi je dosta detalja o dvoru napisao i u biografiji Megan Markl i princa Harija "Finding Freedom" koju je objavio 2021. godine. Napisao je tada da je dobrodošlica koju su Kejt i Vilijam priredili vojvotkinji bila "mlaka". Hari je u svojim memaorima "Spare" napisao da je princeza otišla u vrt kada je trebalo da upozna njegovu buduću suprugu što on nije očekivao.

Megan Markl i princ Hari nisu još komentarisali rasističke optužbe na račun Čarsla i Kejt Midlton. Bakingemska palata naredne nedelje odlučiće o koraku protiv šokantnih natpisa.

Megan Markl, Princ Hari
foto: EPA/PETER FOLEY

Izvori su poručili da Vilijam zahetva da njegov brat nešto preduzme nakon što su njihov otac i njegova supruga sramno optuženi. Neki čak predlažu da parlament usvoji predlog zakona kojim bi vojvotkinji i vojvodi od Saseksa bile trajno oduzete titule, piše Daily mail.

(Kurir.rs/Daily mail/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track